1. advent 2015 give away

Urkompagniet give awaySå er vi igen kommet til 1. advent og traditionen tro, betyder det også startskuddet på bloggens advents give away. Igen i år har Urkompagniet været søde at sponsorere den første i rækken.

For mig er et ur ikke bare en nødvendighed, men også et smykke og jeg føler mig helt nøgen hvis jeg en dag glemmer at tage det på.
Urkompagniet har et enormt udvalg af ure og de har samtidig utrolig mange lækre mærker. Nogle af de mærker de blandt andet har, er SKAGEN og Daniel Wellington. To mærker som jeg synes laver nogle utrolig smukke ure, til både mænd og kvinder – særligt SKAGEN er jeg begyndt at synes utrolig godt om.

Og det er faktisk lige præcis ét ur af disse to mærker som Urkompagniet gerne vil udlodde til en af mine læsere. Ville ønske at jeg selv kunne deltage, så ville jeg vælge dette smukke SKAGEN ur.

For at deltage i min give-away skal I:

1. Være faste læsere af min blog ved at følge den på Bloglovin HER. Giv meget gerne indlægget et lille hjerte, hvis I har lyst og / eller følg mig på facebook.

2. Gå ind på Urkompagniets hjemmeside og link i kommentarfeltet til det SKAGEN eller Daniel Wellington ur du vil vælge.

Min give-away slutter næste søndag d. 6. december kl. 20:00, hvorefter jeg vil trække 1 heldig vinder. Stort held og lykke til jer alle :)

Konkurrencen er slut og stort tillykke til Anuska, som har modtaget en mail :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

180 kommentarer

 1. Jeg følger, liker og ‘hjerter’ hvor der hjertes kan. :-) Jeg vil rigtig gerne vinde det her ur: http://www.urkompagniet.dk/skagen-grenen-skw6181.html, til min kæreste. Han bliver færdig med sin kandidat i starten af januar, og jeg vil rigtig gerne kunne glæde ham. Jeg har de sidste fire måneder (og sidder her stadig indtil den fjerde december) været i Island på udveksling i Island på mit studie, og han har støttet mig hele vejen igennem! Men det har også taget hårdt på budgettet, så det vil være en god overraskelse til ham!

  Krydsede fingre herfra.
  Knus!

 2. Stine

  Jeg ville rigtig gerne vinde dette ur! Ønskede mig det egentlig til jul sidste år, men fik det desværre ikke, og min egen økonomi har ikke lige været til det, så det ville være dejligt :-)

 3. Lou

  Så lækker en giveaway. Fulgte dig i forvejen så du har fået et hjerte <3. Håber sådan jeg vinder for det er på tide jeg bliver "voksen" og får mig mit første ur :).
  Glædelig 1. søndag i advent…

 4. Ida

  For nogle måneder siden forærede jeg min kæreste et Skagen ur, da han blev færdig med sin kandidatgrad i Økonomi, og det er simpelthen så fint og lækkert i både kvalitet og design. Derfor er jeg heller ikke spor i tvivl om, at jeg selv ønsker mig et derfra – Nemlig det her; http://www.urkompagniet.dk/skagen-ditte-skw2214.html
  – Fint og enkelt og et godt supplement til mit herreur fra Michael Kors :)

 5. Sam Madeleine Athena Conradsen

  Hvis jeg vinder, vil jeg faktisk gerne vinde et ur til min kæreste! Han ønsker sig et pænt ur, men hverken ham eller jeg har de store penge – så kunne jeg vinde dette, ville han blive helt vild glad og det er mere end jeg har råd til at give ham, selvom han ikke går op i penge og hvor dyr en gave har været .. vil bare gerne give ham noget ordentligt og ikke et billigt ur, der ikke holder :/

  xoxo,
  Sam Madeleine Athena

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.