Hvordan får jeg drukket nok vand

sodastream water (5)Vi bliver ofte bombarderet med diverse kostråd og en af dem, er at vi skal huske at drikke vand nok. Hvor meget vand vi hver især skal drikke er meget individuelt – alt efter hvor aktive vi er, men en god finger regel er at drikke omkring 1/3 af sin kropsvægt i deciliter vand om dagen.

Jeg synes til tider at vandet i vandhanerne i København kan smage af jern, hvilket kan gøre det noget svært at få den ønskede og anbefalede mængde vand.
Men for at jeg får den tilstrækkelige mængde, kan jeg godt lide at give vandet lidt smag. Og her træder min SodaStream maskine virkelig i karakter. Den bruges utrolig ofte, både til blot at give vandet brus, men jeg kan også godt lide at tilsætte diverse smags varianter, hvilket både kan være via SodaStreams egne smage, men også diverse frugter, bær og krydderurter er gode.

Mine gode råd, til at få drukket vand nok:

  • Brug diverse frugter, bær, krydderurter mm. Kun fantasien sætter grænser. 
  • Hav altid en flaske vand, ved din side. På den måde har man altid noget at slukke tørsten med.
  • Drik vand til frokost og aftensmad, istedet for sodavand eller lign.
  • Hvis du er en af dem som drikker meget kaffe, så skift nogle af kopperne ud med et dejlig koldt glas vand.

sodastream water (2)sodastream water (3)sodastream water (4)sodastream water (1)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

  1. Overvejer mere og mere at investere i en soda stream (elsker at min telefon kalder det en sofa Steen:-)) især efter jeg har opdaget dansk vandet.

    Og den med flasken bruger jeg altid på arbejdet…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.