Dreaming about a new bag

Hvis der er noget jeg har en svaghed for, så er det tasker. Skal jeg være realistisk, så mangler jeg ikke tasker, men jeg har altid haft en svaghed til at vælge de sorte/beige farver. Det betyder at alt er i samme farve og tiltider passer det altså bare noget skidt, ind i et helt mørkt outfit. Jeg er derfor begyndt at sætte en mindre jagt igang, efter en fin taske i en lidt anderledes farve – er nok mest ude i det lyse.

Jeg er faktisk ret kræsen og kritisk når det kommer til tasker. Vigtigst er, at den er enkel, jeg har aldrig været god til nitter mm. Så må den gerne være rummelig, så den kan bruges til hverdag.
Øverst står selvfølgelig en ekstra Chanel taske, men den er bare ikke så hverdags agtig som jeg ønsker.
En anden taske som jeg dog ved, at jeg ville blive glad for, er Guccis Soho Disco bag. Jeg har den i sort og siden jeg købte den i juli har det nærmest været den eneste jeg har brugt. Den har en rigtig god rummelighed, remmens længde er perfekt og så er prisen til at have med at gøre. Men skal jeg vælge noget jeg ikke har i forvejen, så kunne Celine også været et rigtig godt bud. Jeg er ret vild med modellen på collagen, som både er pæn, enkel og tidsløs på samme måde.
Mulberrys hjemmeside, har jeg også kigget godt igennem. Men sjovt nok, så falder jeg mest for de tasker jeg har i forvejen, kun farvem er anderledes. Dog kunne deres Small New Bayswater og Abbey være nogle rigtig gode bud på en ny taske og de har begge en rem, så den kan komme over skulderen. 

Har I andre gode bud på en ny taske, hvor farven er lys? – jeg har lytter ører :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.