Sidste måltid i 2016

En ordentlig omgang stemnings billeder fra min nytårs aften. Aften blev tilbragt i selskab med tre andre tøser.
Vi havde bestilt bord på Ravage, som jeg længe gerne har villet besøge. Restauranten er meget større end jeg havde forestillet mig, betjeningen god og opmærksomme og et sted som jeg helt bestemt gerne vil hen en anden dag.

Menuen var utrolig lækkert og startede med Østers og Champagne til Dronningens Nytårstale. Forretten var Knivmuslinger med kaviar, hvidløg, rødløg og crème fraîche, hvilket smagte utrolig godt! Så kom der Rå-marineret nytårstorsk med Avocado crème, rejer, tomat, agurk og noget lækkert sprødt brød oven på.
Hovedrettet var Grillet oksefilet, hvortil der var nogle utrolig lækre bagte tomater, urter, hvidløg, kartofler og marvsauce.
Desserten var den klassiske Gâteau Marcel, hvortil der var Passionsfrugt og pistaciekrokant. Og da klokken slog 24 blev der serveret Champagne og hjemmelavet Kransekage.
– Alt i alt en god aften, hvor maden og vin var lige som det skulle være.1. januar var sløv, som den skal være, men jeg formåede at mødes med en veninde og går en god tur og sluttede dagen af med at se min lillebror køre kronprinseparret til Nytårstaffel og endnu engang leje Fifty Shades of Grey hos Blockbuster.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.