Dining Week – En tur på Krogs Fiskerestaurant

Under DiningWeek i år, var jeg en tur på Krogs Fiske Restaurant. Jeg elsker fisk, så Krogs er en restaurant, som jeg længe gerne har ville prøve.
Jeg har afsted sammen med en veninde og mine forældre. Min veninde er en af dem, som jeg har kendt siden vi gik på efterskole sammen tilbage i 2002/2003. Hun har derfor mødt mine forældre rigtig mange gange og de kender hinanden ret godt, hvilket jeg synes er utrolig hyggeligt.
Vi havde bestilt bord allerede kl. 17.30, og havde aftalt at mødes udefor an restauranten, 17.25, hvilket passerede utrolig fint. Selve middagen bestod af den lækreste rimmet Bornholmske vildlaks med muslinger og glaskål til forret, mens hovedretten var torsk med røjet rejer og kartoffelpuré. Desserten var en hvid chokolademousse, hvor der var en lækker kugle pæresorbét og ovenpå drysset med mynte & malt crumble.

Det hele var så utrolig lækkert (særligt forretten, var et hit i min bog!) og restauranten er kørt i en gammel, fin og hyggelig stil. Og så må jeg hellere slutte af, med også at nævne den søde betjening vi havde. Vores tjener var sød og hjælpsom, og samtidag også med på min fars jokes :)
Der er kun en ting tilbage at sige, og det er, ‘Håber at jeg snart kommer igen :)’

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.