April News 2017

| Kjole Samsøe Samsøe | Jeans HM | Kimono Vero Moda | Kjole Make Way |

Kalenderen har rundet 1. maj og det er derfor tid til endnu en omgang ‘New In’ og denne gang for april 2017.
Endnu en gang kom der lidt nye kjoler ind og den fra Make Way har allerede været godt i brug. Den er lidt løs i taljen, men hvad et bælte ikke kan klare 😊 – jeg faldt faktisk for den, da jeg allerede havde lagt kjolen fra SamsøeSamsøe i kurven, hvilket er en kjole som jeg glæder mig rigtig meget til at bruge til sommer, når der kommer lidt mere kulør over mig.
Kimonoen var faktisk noget af et sats. Jeg havde allerede fortrudt mit køb lidt, da jeg gik ud af Vero Moda på Østerbrogade med posen i hånden. Men idet at eg havde 30 dages returret, tænkte jeg at jeg kunne tænke lidt over det i nogle dage, hvilket var en klog beslutning. Den lå lidt i posen, men kom i brug i lørdags i sidste uge, da jeg var ude med en veninde og siden har den allerede været godt brugt og tænker at den også bliver brugt flittigt på min kommende tur til Nice 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *