Når mor er syg og turen skulle været gået til Nice

Lige nu på dette tidspunkt, skulle jeg rigtig have siddet i en flyver, en flyver på vej mod Nice. En rejse, som jeg havde købt til min mor og jeg.
En tur som jeg havde glædet mig til og hvor havde jeg dog også behov for at komme lidt væk fra alt det kendte.

Turen blev dog aflyst for lidt tid siden, da min mor blev fredag d. 28. april indlæg med en slem slem lungebetændelse. Min mor som altid harværet frisk og utrolig aktiv. Det var hende jeg var i New York med, sidste år i august, hvor vi gik mere end 220 kilometer på 6 dage.
Jeg skal ikke lyve, jeg har aldrig i mit liv været så bange. Bange for, at det er noget langt værre end en lungebetændelse og det fylder utrolig meget i hovedet og det er sku svært holde en tålmodig overflade, når man er ved at bryde helt sammen indvendigt. Og så er det så frusterende, når lægerne hverken kan konkludere bu eller bæ.
De sidste par uger har derfor været foretaget på en stue på Gentofte hospital. Og efter nu 19 dage på hospitalet har hun mistet utrolig mange kræfter og er slet ikke i stand til at rejse.

Igår fik hun foretaget en kikkertundersøgelse, som vi afventer svar på nu. Hende har derudover fået lov til, at komme hjem fra hospitalet i nogle enkelte timer. – Hjem i faste og trygge omgivelser.
Jeg har også taget kontakt til hospitalets fysioterapeut, som har givet hende nogle øvelser der kan styrke hendes muskler.

Nu blev turen desværre ikke til Nice i denne omgang, men min mor og jeg har allerede sat os et mål. Vi havde nemlig begge glædet os utrolig meget til vores tur, men tænker nu at vi skal prøve at se på en lidt mere lækker tur til sensommeren. Jeg har kigget lidt på Spies´ hjemmeside, som er den rejsehjemmeside jeg altid besøger først. De har altid utrolig mange lækre og fristende destinationer og det er altid muligt at finde noget godt.
Pt. er jeg lidt igang med at overtale min mor til at tage tilbage til New York. Sidste år oplevede vi så meget, at vi ikke nåede at tage den lidt med ro og det ville vi så kunne gøre denne gang –  måske kombineret med en tur til Los Angeles først og så skulle af i New York?
Dog kunne Kap-Verde, som er en lille afrikansk ø også være en mulighed. Vi taler Bounty strand med krystal klart blåt hav, lækre hoteller, luksus, afslapning og ja bare billederne taler for sig selv og ser helt fantastiske ud! Og lige nu har Spies faktisk nogle rigtig lækre tilbudsrejser dertil. Begge tanker er allerede luftet for min mor og jeg kan se på hende, at hun ikke er helt afvisende ved New York, men at Kap-Verde måske tiltaler lidt mere.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer

 1. Tina KH

  Det gør mig ondt med din mor.
  Håber hun kommer sig godt og kan hvile sig og blive stærk igen.
  Cap Verde lyder dejligt og mere afslappende for din mor.
  Nyd Danmark så længe, her er også mange skønne pletter.
  God bedring til dig mor.

 2. Øv altså, det var da bare ærligt – og at se sine forældre helt afkræftede, er simpelthen det værste, selvom de er i gode hænder. Så rigtig god bedring til hende, håber I får den skønneste revance-ferie senere på året (:

  – A

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *