Resultatet på første frisør tid i 3 år

Ja overskriften taler sandt! Jeg har ikke haft været til frisøren i godt 3 år (!). Mit hår har dog været i gennem en saks, men det har været min mor, som på ingen måder er frisør.
Jeg har i stort set gennem alle mine 20ére, haft lyse striber. Men sidst mit hår blev farvet, var i august 2014, hvilet snart er 3 år siden og jeg kan da også mærke at mit hår er blevet meget sundere siden da. Men da jeg heller ikke har været til frisøren siden, har mit hår derfor længe haft godt brugt for en kærlig omgang. En af grundene til den længe vente tid, skyldes helt klart, at jeg synes at det kan være ufatteligt dyrt at gå til frisøren – særligt når det kun er spidserne jeg trænger til at få klippet.
Men nu har jeg endelig haft taget mig sammen, til at bestille en tid og komme af sted. Jeg havde booket en tid i torsdags i sidste uge, hvor jeg havde fri og der blev langt om længe taget godt hånd om mine spaltede spidser.
Resultatet blev godt 10 cm kortere og meget pænere og jævnt, sammenlignet med da jeg satte mig i frisørstolen.

Nu er spørgsmålet bare, hvor længe der går, før jeg kommer af sted igen…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

    • Tak Stine. Det er faktisk min egen hårfarve. Selv synes jeg gerne at det måtte være noget lysere, men sådan er det vist altid :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.