300 strikke mønstre – bogen til strikkehjertet

Jeg har fået den fineste (!) strikkebog. En strikke bog, som jeg har sendt lange blikke i, ja jeg ved ikke hvor lang tid. Bogen jeg taler om er selvfølgelig bogen 300 Strikkemønstre. En bog som, som navnet angiver, indeholder hele 300 forskellige og utrolig fine mønstrer.
Mønstrene i bogen er delt op i tre niveauer fra 1-3, hvor 1 er de nemmeste og 3 de sværeste.

Bogen har jeg fundet hos Strikkepinden, hvilket hurtigt er blevet en af mine fortrykkende garn pusherer. De har et rigtig godt, stort og fint udvalg og deres hjemmeside er dejlig nem at finde rundt i.
Strikkepinden har rigtig meget forskelligt og fint garn, i alle mulige varianter og herudover har de rigtig mange spændende bøger – jeg har mange gange tilføjet en masse af dem i ‘kurven’ og drømmet mig til en masse forskellige strikke projekter.

I 300 strikkemønstre er jeg startet med et simpelt mønster, hvilket jeg tænker, skal blive til en pude – et resultat I nok skal få at se, når jeg er blevet færdig. Og efterfølgende tænker jeg, at jeg skal prøve at kaste mig over perlestrik, da bogen har de fineste mønstre med perlestrik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.