Fifty Shades Of Gray – Darker

Year det var en rigtig god nyhed jeg modtog, da der i sidste uge tjekket en mail ind fra Blockbuster, at den anden film i Fifty Shades of Grey trilogien, FIFTY SHADES – I MØRKET, var kommet ind i deres system og mulig at leje.
Jeg læste alle fire boger (trilogien + ‘Grey’), i løbet af kort tid. Godt nok synes jeg, at filmen mangler mange ting, sammenlignet med bogen, men sådan er det jo oftest. Dog vejer Jamie Dornan, som spiller Christian Grey, op til det hele!! Jeg synes simpelthen at han er så fin at se på, og i anden film i rækken ses han både i bar overkrop og jakkesæt, to outfits som jeg godt kan lide 😊

Jeg så filmen i biografen med tre veninder, men det skulle ikke forhindre mig i, at se den igen igår.
Jeg har tidligere nævnt min begejstring omkring Blockbuster, hvor man kan sidde hjemme i sofaen og søge i deres film kartotek. Deres udvalg er enormt og så har man filmen til rådighed i 48 timer, hvilket jeg rigtig godt kan lide. På den måde har jeg mulighed for at se filmen igen i aften. Hvilket jeg nok kommer til at gøre, da min veninde, som jeg skulle ses med, ikke kunne mødes alligevel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *