Flødebolle kursus hos Social Foodies – En sjov oplevelse med veninderne

/// Sponsoreret indlæg ///

I starten af juli måned, overraskede jeg og en masse andre søde damer, Louise. Hun skulle nemlig på polterabend.
Dagens program stod på hen pige hygge. Vi startede med at overraske hende på sengen med morgenmad og herefter gik turen mod Social Foodies på Frederiksberg – I kender dem sikkert for deres helt geniale chokolade brud.
Hos Social Foodies, havde vi arrangeret et flødebolle kursus – det er godt nok noget sværer at lave flødeboller, end hvad jeg lige havde regnet med! Men smadder smadder hyggeligt. Kurset var booket gennem DuGlemmerDetAldrig, som er en hjemmeside, hvor der handles med oplevelser til en masse forskellige steder. 

Da vi kom, var der dækket op til, at vi alle kunne lave 10 flødeboller hver (5 store og 5 små). Skummet havde Social Foodies heldigvis allerede lavet og man kunne vælge mellem smagene neutral, hindbær og lakrids. Vi fik derfor et kursus i, hvordan man får skummet fra posen ned på selve marcipanbunden og hvordan man bedst får selve bollen dækket med chokoladen. Og så får man ens ene flødeboller med hjem, så man kan nyde dem senere.

Synes at det var en super hyggelig måde at starte dagen på og så er det jo egentlig ovre i den kreative genre. Det er i hvert fald noget jeg godt kunne finde på at gøre igen. Dog må jeg tilstå at Social Foodies egne flødeboller nok er noget pænere og større end dem jeg fik kreeret 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.