June News 2017

| Ur Rolex | Bikini Hunkemöller | Støvletter Betty London | Hjemmesko Hunkemöller | Bikini Hunkemöller |

Endnu en måned er forbi og det er blevet tid til en af bloggens faste indlæg ‘New in’.
Sidste måned blev lidt mere lækker end normalt, når man ser på køb. Jeg fik nemlig langt om længe forkælet mig selv, med et nyt ur.
Når det kommer til ting i livskvalitet, er jeg stor fan(!) og jeg har nu i en god rum tid, haft tankerne om et Rolex oppe og vende. Og i juni måned skulle det ske og jeg er så tilfreds. Jeg købte det hos Klarlund på Ny Østergade, hvor jeg fik så sød og god service. Jeg kom ind til dem kl. 17.30 om fredagen og selvom de lukkede kl. 18, var de ekspedienten sød at ekspedere mig helt til kl. 18.30.
Bikinierne fra Hunkemöller er jeg virkelig glad for. Jeg spottede dem, under Hunkemöllers udsalg og det samme gjorde jeg også med sutskoene, som faktisk er en limit edition model – er de stadig at finde, så kan de virkelig anbefales. De er simpelthen så dejlige at have på og rende rundt i.
Støvletterne er fra Betty London, hvilket er et mærke, som en pæn del af mine sko snart er fra.
Mange af mine sko er sorte, så tænkte at det var på tide, at det skulle laves lidt om. Så nu er der mulighed for, at kunne bære flere farver end sort 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *