Turen går til Nice – alle gode gange to

I maj måned i år, havde jeg bestilt en tur til Nice til min mor og jeg. En lille tur på 4 nætter, hvor vi skulle slappe af, nyde solen, spise og drikke god mad og vin, samt tage på lidt oplevelser og nyde by og natur. Men som jeg har skrevet om tidligere, så blev min mor syg og vores feriedage blev brugt på Gentofte sygehus, hvor hun endte med at være indlagt i 25 dage. Men efter 25 dage og 6 kilo lettere, blev hun udskrevet og hun er siden kommet sig rigtig godt.

Dog har vores lyst til at tage til Nice ikke blevet mindre, nærmere tvært imod (!) og vi har derfor planlagt at tage derhen til september, hvor jeg har ferie. Jeg har prøvet at søge lidt på Spies hjemmeside efter billige rejser, for at se, om de har et godt tilbud til Nice og Hotel Splendid ser i hvert fald rigtig lækkert ud. Hotellet ligger midt i centrum og ikke mere end 400 meter fra stranden.
Nu ligger Nice jo tæt på mange andre lækre steder, min mor og jeg har derfor talte om, evt. at tage til enten Monte Carlo eller Saint Tropez og så tage en overnatning af disse steder. I mit sidste indlæg gav Liselotte mig nogle rigtig gode fif og Cannen formåede hun i den grad også at friste.
Jeg er dog stadig åben for alle ideer 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

  1. Hvor bliver det godt for jer endelig at komme til Nice. Det er så vidunderlig en by! Min franske kærestes bedsteforældre bor i Nice, så vi har været nede og besøge dem stort set hver sommer i den tid, vi har kendt hinanden. Jeg vil helt klart anbefale jer at besøge Menton, der er en hyggelig lille by lige på den anden side af den italienske grænse.
    Camilla | http://cammi.dk

    • Camilla.. Tak! Jeg har noteret Menton :) Har du nogle hyggelige spisesteder du kan anbefale – tager imod alt med kyshånd :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.