Perfekt ansigts kit fra Ecooking – dansk, økologisk, 100% veganske, fri for parabener og farvestoffer.

*** Sponsoreret indlæg ***

Jeg har tidligere fortalt om min begejstring omkring Ecooking, hvilket er et dansk brand, hvor alle produkter er økologiske, 100% veganske, fri for parabener og farvestoffer. Altså kan jeg ikke ønske mig mere!

Et af de steder, som har et rigtig godt og flot udvalg af Ecookings produkter, er Billigvoks, hvilket også er en af de hjemmesider som jeg altid kigger først på, når jeg skal finde nye hudpleje produkter, eller læse om et bestemt produkt, idet jeg synes at de beskriver alle deres produkter rigtig godt og så er det nemt at navigere rundt på deres side.
Når det kommer til Ecooking og deres produkter, så har jeg haft rigtig god succes med deres små A-vitamin kapsler, som jeg syntes gav en rigtig god og hurtig effekt.
Men idet jeg er blevet ældre må jeg nok tilstå, at jeg hellere må fokusere mere på produkter der strammer op og samtidig reducerer dybden af rynker i huden og her er Ecookings Stram Op Serum Kapsler helt geniale. De fungere på samme måde som deres A-vitamin og jeg er fan af, at de er i små kapsler. På den måde ved man, at man tager den helt tilpasse mængde. Stram Op kapslerne passer herudover perfekt sammen med Ecookings Natcreme, som også reducerer de fine linjer og rynker, som kommer med alderen – ergo et perfekt makker par :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.