Forresten.. #1

 • Har I tænkt over, hvor mange bakterier og snavs der er op ens høretelefoner? Mine ligger bare i min taske og det er ikke det helt renlige sted!
 • Har I lagt mærke til, hvor mange folk der cykler uden cykelhjelm og har et barnesæde på cyklen?
 • Hvor blev min sommer egentlig lige af? – Den er mest blevet brugt i en hospitalsseng, en seng hos mine forældre og min egen.
 • Hvorfor skal medicin være så forbandet dyrt? Jeg har brugt mere end 3.000 kroner på medicin, siden jeg blev udskrevet fra Rigshospitalet d. 29. august – de penge kunne jeg altså godt have brugt på andre ting!
 • Og når nu vi er ved penge på medicin, hvorfor skal tilskuds raten nulstilles, lige når man har mest behov for tilskud? – Mine malfin piller gik lige fra 50 kroner til 150 kroner…
 • Gad vide, om min mor og jeg nogensinde kommer på en storbysferie til Nice?? – Første gang rejsen var bestilt, lå min mor på hospitalet og anden gang, lå jeg på hospitalet.
 • Og en rejse til Nice bliver ikke mindre fristende, når Spies lokker med så mange lækre storbysferie distinationer.
 • Apropro Nice, nu er Celine tasken (som jeg blandt andet nævnte her) udgået og jeg drømmer stadig om den!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 kommentarer

 1. Puha, har aldrig tænkt på mine høretelefoner på den måde før. Jeg kan godt se, at det måske ville være en god idé, lige at give dem en omgang husholdningssprit.
  Jeg er så enig i dét med medicinpriserne, og det er virkelig surt, at skulle bruge så mange penge på det. Jeg tager 4 forskellige slags piller hver dag, og det løber sgu op i længden.
  Jeg håber sådan for dig og din mor, at I kommer afsted til Nice på et tidspunkt. Jeg har aldrig selv været der, men det skulle være super skønt, og du fortjener noget solskin!

  • Tak for din kommentar Sofie!
   Ja de høretelefoner er vist mere ulækre, end hvad godt er..!
   Ja det vil være rart at komme til Nice, jeg lytter mig til, at det er så smuk og hyggelig by :)

 2. Guilty as charged med både høretelefoner og ingen cykelhjelm med barnesæder bagpå cyklen (nu cykler hun dog selv). Men hvad det med os voksne – vi prædiker cykelhjelm cykelhjelm cykelhjelm til vores unger, men skider højt og flot på den selv???

   • Jacob Hammond

    Jeg forstår det heller ikke. Jeg forstår heller ikke dem som har cykelhjelm, men bare smider den i cykelkurven foran på cyklen og cykler lystligt af sted uden at have den på. Hvorfor har man cykelhjelm hvis man ikke gider at bruge den. Jeg bliver selv frustreret over det når man ved hvor vigtigt det er at have cykelhjelm på man cykler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.