OliOli – Delicious Poke Bar Lunch in Copenhagen

Når det kommer til frokost i København, så findes der virkelig mange lækre steder. Men nogle steder er altså bare bedre end andre! Og jeg må tilstå at jeg har fundet en af dem, som jeg synes ligger i den høje kategori – I ved sådan et sted, man gerne vil besøge igen, lige efter man har været der. Stedet jeg taler om er Poke Baren OliOli, som ligger på Gammel Kongevej.
De laver de nogle virkelig lækre salater, som smager utrolig godt og mætter virkelig meget. Og som ekstra bonus, så bliver man helt glad af alle de farver som poken består af.

Første gang jeg var der, valgte jeg deres Salmon Poke med blomkålris. Det var en poke bestående af laks, blomkålsris, edamame bønner, radiser, broccoli, ananas, avocado, sesamfrø, springløg, rødkål, gulerødder og Goma dressing – SÅ lækkert!!! Som drikkelse valgte jeg deres Bromance, som består af hyldeblomst, broccoli, spinat og lemon. Nu er jeg rigtig glad for broccoli, så jeg syntes at juicen smagte rigtig godt, men man skal nok være en tand glad for broccoli, for at være begejstret.
Når det kommer til valget af de forskellige pokes, så synes jeg, at valget var ret svært. Deres laks var virkelig lækkert (var dog noget ærgerlig over, at de ikke skærer det brune af…), men deres tun, rejer og kammuslinger fristede også utrolig meget.

Hele indretningen er meget simpel og rustik, på den gode måde og så dyrk lige det smil, som ekspedienten på det sidste billedet har. Kan man blive andet end i godt humør og føle sig andet end velkommen? 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.