Glædelig jul og et tilbage blik på juleaften 2016

Glædelig jul 😊

Et lille indlæg med et tilbage blik på min juleaften sidste år.

  • Vi har siden min bedstefar døde, haft en tradition med, at vi tager ned og ligger nogle tulipaner på hans gravsted. Sidste år, var min bedstemor gået bord blot to måneder før (i oktober), så vores tulipaner gik fra én til to buketter.
  • Min mor og jeg var en tur i kirke.
  • Vores træ der er pyntet med en masse pynt fra både min mors og fars barnsdom tid – det er så hyggeligt at blive mindet om tingene hvert år.
  • Jeg stod for de brune kartofler, hvilket endnu med at være en ren katastrofe. Jeg havde skruet så højt op for varmen, at de eksploderede og blev uspiselige. Herudover kostede det mig brændemærker på hånden, i panden og på tøjet – Hvis I ikke er sarte, så kan I se billedet af min hånd aller nederst i dette indlæg, fra morgen efter. Brandsåret på siden af hånden er stadig meget tydeligt den dag i dag og det var et i panden også, men det er heldigvis blevet mindre med brug af Bio Oil.
  • Men heldigivs havde min mor lavet en lækker salat med blandt andet granatæbler og persille, inspireret af denne salat fra forrige års jul 

Læs også: Glædelig Jul

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 kommentarer

  1. Altså eksploderende brune kartofler har jeg også prøvet. I virkeligheden er det hverken varmen eller din skyld søde Ida. Det er bare fordi der er for meget væde i kartoflerne, som så bliver lukket inde af sukkermassen. Og BOOOOOOM så eksploderer de.

    Håber din juleaften i år har været god, hyggelig, varm og med dem du holder allermest af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.