Mine sommeraftner bliver regnbue farvede med min nye LED taburet

/// Indlæg lavet i samarbejde med Coolstuff ///

Kalenderen går mere og mere mod sommer og vi mærker det også lidt, fra tid til anden.. Og når man er godt afhængig af sol, lys og sommer som jeg er, så glæder man sig særligt meget!
Men i år så glæder jeg mig lige mere end normalt og dette skyldes min nye fede LED taburet 😁🙌🏻 Jeg har fundet den hos Coolstuff og jeg var ved første øjekast, slet ikke i tvivl om, at den skulle hjem til mig. Den er simpelthen så fed! Det er en terningformet taburet/et lille bord/eller hvad man nu ønsker eller tænker den kan bruges til. Men det er ikke bare en almindelig taburet, når mørket falder på forvandler den sig nemlig til den mest funky taburet/bord (you name it) og bliver mere eller mindre kongen over alle discostole. Den imponerer nemlig med hele 16 forskellige farvekombinationer og 5 forskellige lysprogrammer: fast lys, flash, stroboskop, fade og smooth. Herudover kører taburetten på et indbygget genopladeligt batteri, der holder i ca. 5 timer, så man har endda mulighed for at tage den med på stranden eller andre steder. Og så vejer den stort set ingenting, så vægtmæssigt er den nemt at transportere.

Jeg er lidt en sucker for Coolstuff og alle deres skægge, skøre og skæve ting, men de har altså også nogle virkelig geniale produkter og i min søgning i deres Utenu kategori, faldt jeg over taburetten og den har allerede været i brug på vores tagterrasse. Det var den en dag hvor temperaturen tillod, at man godt kunne sidde uden døre, dog med jakke på og tæppe om sig. Men selvom overtøj og tæppe var i brug, så var følelsen af at kunne sidde ude helt igennem fantastisk og længe savnet! Bare lidt ærgerligt, at farverne ikke kommer til sin ret på billederne, men man kunne godt skimte at der blev skiftet mellem alle regnbuens farver – simpelthen så hyggeligt 😊 Så det kan kun blive godt og stemnings spredende, når sommeren viser sig og min LED lyser op i aften varmen 😁🙌🏻 Kan I ikke lige forestille jer, en dansk sommeraften med udsigt over Østerbro? 😍

Nedenstående billeder er fra Coolstuffs hjemmeside, hvor I kan se, hvor meget taburetten rent faktisk lyser op i mørket – så hyggeligt 😍

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.