Juster lyset via en App

/// Indlæg lavet i samarbejde med Coolstuff ///

En af de ting, som jeg længe har ønsket mig i min lejlighed, er muligheden for at kunne justere på lyset. Det er ikke just altid, at det er super relevant at skrue fuld op for lyse. En dæmpet belysning har bare en hvis charme. Noget jeg i den grad registrerede i vinters, hvor en svag belysning, ville sætte så hyggelig en stemning. 
Min lillebror havde i sin tidligere lejlighed en kontakt, hvor man kunne justere for lysstyrken, noget som jeg syntes var helt genialt. Jeg har selv prøvet at undersøge, om jeg også kunne få det samme. Men da mine stikkontakter, huller mm. ikke gør det muligt, har jeg afskrevet muligheden, hvilket jeg er rigtig ked af.

Og ligesom jeg har afskrevet håbet, opdager jeg at man kan få LED-pærer, som har samme funktion. Det er jo intet mindre end perfekt!! Og der er nærmest ikke et øje tørt 🙌🏻

Geeni Lux Smart LED-pære

Jeg fandt mine LED-pærer hos Coolstuff, en side som vokser mere og mere på mig. De er nok mest kendt for at have nogle sjove og skæve ting. Men de har faktisk også rigtig mange brugbare og fede ting.
Jeg har bestilt 4 LED-pærer og måden det foregår på, er via Appen Geeni, som downloades på ens smartphone. Her registrerer man en bruger og ud fra ens bruger kan man justere pærens lysstyrke. Det er utrolig nemt og så smart – så det bedste ved det hele er, at man slipper for at rejse sig fra sofaen 🙈 

Fatningen er af den store størrelse (ud fra de mest almindelige fatninger) og jeg har pt. placeret én over spisebordet og ved sofaen. Den ved sofaen har jeg allerede brugt godt, da den giver en rigtig hyggelig aften stemning 😊 Og de resterende to tænker jeg skal ind i soveværelset, jeg er bare ikke kommet så langt endnu – men bedre sent end aldrig 🙈 En ting er i hvert fald helt sikkert, jeg er så glad for mine nye pærer og når de er gået, så skal der bestilles nye – HURTIGT!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.