Outfit 2018 #5 – Kjole outfits from Nice

.

| Kjole NLY Trend | Sandaler Pier One | Solbriller Prego By Karen Simonsen | Taske Gucci |

| Kjole Minimum | Sandaler Clarks | Solbriller Prego By Karen Simonsen | Taske Gucci |

| Kjole Ichi | Sandaler Clarks | Taske Gucci | Solbriller  Prego By Karen Simonse |

| Kjole SamsøeSamsøe | Sandaler Clarks | Taske CelineTaske Gucci | Solbriller Prego By Karen Simonse |

| Kjole Lush | Sandaler Clarks | Taske Gucci | Solbriller Prego By Karen Simonse |

Dem som også følger mig på Instagram ved, at jeg har været en tur til Nice i sidste måned.
Jeg har ikke vist meget fra turen her på bloggen, men tænkte at det er en god løsning at vise mine outfits i ét indlæg. Eller delt op i kjoler og ikke kjoler ☺

Hele turen igennem var jeg godt af forkølelse. Hostede nærmest uafbrudt, næsen løb konstant og jeg indtog både hostesaft, strepsil, halstabletter og næsespray flere gange dagligt og om natten lå jeg ofte vågen med hosteanfald. Dette prægede selvfølgelig ferien lidt, men det var ikke noget som skulle ødelægge turen.

Det meste af min ferie, var jeg i kjole. Jeg har blandt andet været iført min I Do kjole fra EvenNeed, min nye kjole fra Minimum, min kjole fra Samsøe&Samsøe og Lush som jeg købte i Francesca’s i Brooklyn. Stort set alle dagene var jeg iført mine sandaler fra Clarks. Har fundet ud af, at de er tilbage fra 2012. Men selvom de er 6 år gamle, så er det stadig de sandaler som jeg er gladest for og bruger mest om sommeren. Og selvom jeg har ledt efter alternativer, så er der endnu ikke nogle, der har levet op til dem. De har en dejlig behagelig sål og så kan man gå i dem fra morgen til aften. Hvilket er noget som er vigtig for mig, når nu jeg er oppe og rende fra kl 8 om morgen til godt 22 om aften. 

Udover kjoler var jeg også iført shorts og toppe. Men tænker at de skal vises frem i et andet indlæg ☺

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.