August News 2018

| Sandaler Hermès | Armbånd Anni Lu | Shorts Ellos Collection | Top Ellos Collection | Kjole Ellos Collection | Kjole Ellos Collection |

Mine august køb endte ud med at blive en god blanding af gode og ‘need to’ køb.
Nogle af de gode køb skete allerede i starten af august. Her købte jeg den blå top og shortsne, hvilke begge dele er fra Ellos. Men månedens bedste køb var uden tvivl mine Oran sandaler fra Hermès. Jeg har haft dem i hovedet siden april måned. Men jeg har hele tiden syntes at 3.850 kroner for et par sandaler var mange penge! Og i juni fandt jeg nogle rigtig gode substitutter fra Zara til kun 249 kroner.
Men som tiden gik figurerede Hermès sandalerne stadig i hovedet og jeg manglede virkelig nogle sorte sandaler (hvilket ikke fandtes i udgaven hos Zara).. Så ugen før afrejse til Mallorca ringede jeg til Hermès butikken i Kastrup lufthavn. Og heldig som jeg var, så havde de et par i min størrelse. Og de ville endda gerne ligge dem til side i 8 dage. Det er altså god service, hvis I spørg mig 😊 Det endte så også med, at jeg hele den uge næsten ikke kunne tænke på andet. Det var lige før at jeg talte sekunder ned, til at jeg kunne hente dem 😂

.

Herudover købte jeg også armbåndet fra Anni Lu. Det er her jeg tænker ‘need to’ køb. Det har nemlig en lidt skæv/sjov/dum historie bag sig. Jeg havde faktisk armbåndet i forvejen og ville have det med til min ferie på Mallorca. Jeg havde lagt det frem sammen med nogle armbånd, som jeg købte i Nice og lige som jeg skulle pakke dem ned, var armbåndet fra Anni Lu væk, som i pisk væk… Jeg ledte godt og grundigt og igen da jeg kom hjem. Men væk det var det 😔 Noget som jeg var rigtig ked af, da jeg både var rigtig glad for det og så matcher det, mine smykker fra Nice.
Jeg prøvede derfor at google mig til en nyt, selvom jeg godt vidste at det ville være umuligt, eftersom det var mere end 4 år gammelt. Men ved blot en turtig google søgning, fandt jeg det eksagt samme hos Be Fashionable. Hvor heldig har man lige lov til at være? ☺️🙌🏻

Herudover bød august også på en virkelig fin kjoler, hvilket også er fra Ellos. Jeg har allerede brugt den godt og den gør sig helt perfekt til efteråret ☺️ Herudover købte jeg også en bambustaske og to kjoler på Mallorca. Den første kjole var en gul sag og den anden en rigtig flot hvid kjole med røde blomster. Sidst nævnte en kjole, som jeg synes er utrolig smuk og begge perfekte til en god sommer.

Så august endte med at blive ganske god og nødvenlig på indkøbs fronten 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.