Bestlite BL9 giver lys i køkkenet

.

Jeg har i lang tid haft et ønske om at flytte til noget større. Jeg har en profil på Boliga, som jeg tjekker dagligt. Noget jeg faktisk har gjort i mere end 3 år… 😳 Men grundet mine præferencer for en ny bolig, har økonomien desværre ikke gjort det muligt.
Den primære grunde til, at jeg gerne vil flytte er, at jeg gerne vil have mere plads. Min lejlighed er 57 kvm, fordelt på to værelser, et lille køkken og et tiny toilet. Det er særligt mit køkken og toilet, som jeg godt kunne tænke mig mere plads i. Men idet at mine ønsker og mulighed ikke gør sig gældende, er jeg derfor gået i gang med at se på lidt ændringer herhjemme.

Nye køkken lamper fra Bestlite

Selve størrelsen på rummene kan jeg ikke gøre så meget ved. Og i 2015 fik jeg nu også et nyt toilet – en oplevelse som jeg helt forfærdelig! Men heldigvis er der en lidt større mulighed for at gøre lidt ved køkkenet.
Mit køkken er vist fra IKEA…🤔 Det er fra før jeg flyttede ind, hvilket betyder at det er mere end 10 år gammelt. Desværre har IKEA i mellemtiden ændret på deres køkken mål. Hvilket betyder at jeg ikke kan købe nye skabslåger i IKEA..🙄 Jeg har dog, heldigvis, fået googlet mig frem til andre udbydere, der tilbyder låger i samme størrelse som mine ☺️

Men desværre er en lågeudskiftning ikke lige til højre benet. Det er desværre en noget længere proces end jeg turde have håbet på.. Men noget andet, som jeg heldigvis hurtigt har kunnet ændre på, er udskiftning af mine lamper over vasken. Jeg har længe haft nogle kedeligt lamper (husker jeg ikke helt galt, er de vist fra IKEA..) hængende over vasken. Det var egentlig meningen, at det bare skulle være en midlertidig løsning. Men da jeg flyttede ind for mere end 10 år siden og de stadig hænger der, kan den begrundelse nok ikke bruges længere..

Men nu har jeg endelig fået taget mig sammen til, at få nogle nye lamper ☺️ Og mine nye lamper er så pæne og nogle jeg har ønsket mig længe! De er Bestlite og modellen hedder BL9. Jeg er vild med deres enkelte og klassiske look og de passer jo ind i alle hjem. Jeg har faktisk lidt fra Bestlite i forvejen. I min stue har jeg deres standerlampe BL3S stående og ved mit natbord i soveværelset står deres BL2. Mine nye køkkenlamper passer derfor perfekt ind ☺️

Mine nye BL9 køkken lamper .har jeg købt hos Luxo Living, en online webshop som har så mange lækre ting! Og mig som, udover køkkenlåger, også er på udkig efter et nyt spisebord og gulvtæppe.. Luxo Living bliver vist mine nye gode online shop ven 🙈

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.