Restaurant Høst – Fantastisk lækker mad i smukke omgivelser

.Restaurant Høst

Et af de steder, som jeg længe gerne har villet besøge, er Restaurant Høst, som ligger på Nørre Farimagsgade.
Jeg cykler ofte forbi og hver gang, bliver jeg forelsket i den smukke indretning, som man kan se gennem vinduerne. Det ligner mest af alt et hvidt smukt skandinavisk univers med skønne planter. Massere af hyggeligt liv ☺️

Jeg ved ærlig talt ikke hvor længe Høst har eksisteret, men jeg ved at det er længe! Så da jeg endelig kunne bestille bord, var jeg meget begejstret og spændt ☺️ Jeg var afsted med en veninde og vi havde fået bord allerede kl. 18.15. Selvom det var tidligt, så var stedet allerede godt besøgt, da vi ankom.
Vi blev vist hen til vores bord. Og noget af det, som jeg hurtigt lagde mærke til var, at alle borde i hele restauranten, er et godt stykke fra hinanden. Noget som jeg synes er et kæmpe plus! Jeg synes ofte at man oplever, at man sidder tæt på en fremmed sidemand på diverse restaurant i København – Faktisk så tæt, at man nærmest er nærmere den fremmede sidemand end den, som man er ude med. Men hos Høst, er alle bordene et godt stykke fra hinanden ☺️🙌🏻

.

Hos Høst kan man vælge mellem en 3 og 5 retters menu. Alle tre rette var i dem begge, men i den 5 retters var der herudover også kammusling og jomfruhummer.
Nu er jeg stor fan af skalddyr, så da jeg så den 5 retters, var jeg hurtig at overtale til at tage de 5 retter ☺️ Til menuen valgte jeg deres tre retters vinmenu, idet jeg tænkte at 5 glas vin var lige i overkanten, hvilket var meget godt, da jeg kun nåede at drikke de to glas.
Udover de fem retter, fik vi også serveret noget utrolig lækkert brød, samt smør og herudover hele tre yderlige små overraskelses retter ☺️

Så hele vores aften bestod af følgende:
Brød og smør. Smøret var utrolig ret og så smukt formet
1) Appetizer: Emulsion på østers med urter og agurk / Panissé lavet af krabbekød og kikærter
1. ret: Letbagt skærising med ristet kyllingeskind og sauce på fermenterede asparges 
2. ret: Kammusling med ramsløgskapers og tomat-Grillet
2) Mellemret: Suppe på blåmuslinger med havesyre, blæksprutte og karseolie
3. ret: jomfruhummer med enebærpandekage og spidskål
4. ret: Oksemørbrad med sort trompetsvamp, majs og røget sauce
3) Pre-dessert: Ymermousse med nitrogenfrosset is på Porter-øl og drys af frysetørret hindbær

5. ret: Hindbærsorbet med myseost og sprød karamel

En masse virkelig god mad(!) og en oplevelse der endte op på 635 kroner, hvor de 25 kroner var på vand. Hvilket jeg synes var en rigtig god og flot pris.
Mine favorit retter var uden tvivl kammusling og jomfruhummer. Så det var godt at jeg valgte de 5 retter ☺️ Og alt i alt, så endte det nok med at blive en af de bedste restaurant oplevelser jeg har oplevet so fare.
Høst er virkelig godt! Og i den grad et sted jeg skal hen igen ☺️

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

    • Det lyder som et dejligt sted at afslutte en teambuilding dag :) Og du husker helt rigtigt, utrolig lækkert mad og så fint og hyggeligt sted og god indretning :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.