Strath Vitality – Kosttilskuddet som holder mig oppe i vinter månederne

/// Reklame for Strath ///

Det er vinter, der er koldt og mørkt udenfor. En årstid, som jeg altid har haft det stramt med. Mit humør styrtdykker altid. Jeg bliver mere træt, mere sensitiv, hurtigere til tårer og jeg har mest af alt behov for at komme hjem og slappe af. Ergo er Danmark i disse måneder ikke det mest oplagte sted at være for mig.
Da jeg var yngre og boede hjemme hos mine forældre, havde jeg en lampe som gav et skarpt lys og som skulle have en positiv indvirkning på humøret. Jeg husker så tydeligt, hvordan den stod og dominerede på mit skrivebord.
Det er dog en lampe, som jeg lod blive hjemme hos mine forældre, efter jeg flyttede hjemmefra, idet jeg aldrig blev helt vild med dets skarpe lys og så kender jeg mig selv for godt til at vide, at jeg ikke vil bruge den i dag.

Strath Vitality er et kosttilskud, hvor der er tilføjet en magnesium

Jeg har derfor ikke brugt lys eller anden form for ‘hjælp’ mod vinter mørket i mange år. Hvilket nok er lidt dumt, hvis jeg tænker tilbage 🙄. I år er jeg dog begyndt at bruge Strath Vitality (det som før hed Bio Strath, men med samme indhold + ekstra magnesium).
Strath Vitality er et kosttilskud, hvor der er tilføjet magnesium som bidrager til normalt nervesystem og herudover også en normal muskelfunktion samt mindsker muligheden for træthed og udmattelse.
Jeg begyndte egentlig at tage Strath Vitality ved en tilfældighed. Jeg blev spurgt om jeg havde lyst til at teste dem sammen med fiskeolien Eskimo-3. En fiskeolie som jeg er utrolig begejstret for og har været tilhænger af længe. Og så er jeg nok også bare typen, som er nysgerrig på, at prøve nye produkter. Man kender jo ikke til udfaldet, før man har prøvet det 😊

Jeg startede med Strath i starten af november og for mig, have det en hurtig og positiv indvirkning. Ligesom det kolde og mørke vinter vejr gjorde sin ankomst, så mærkede jeg det ikke på samme måde som jeg plejer. Jeg skal dog ikke lægge skjul på, at mørket og kulden bestemt ikke er spor sjovt! Men jeg blev ikke ligeså træt og ked af det, som jeg plejer. Om det er Strath eller mig selv ved jeg ikke, men noget er i hvert fald anderledes. Jeg valgte derfor hurtigt at fortsætte med Strath Vitality og vil gøre det vinter månederne igennem.
Så lige nu tager jeg to Strath tabletter tre gange dagligt og er lykkelig for, at jeg (7-9-13 🤞🏻) vil gå gennem en vinter med mere overskud og smil på læben, end hvad jeg tidligere har gjort.

Tænkt hvis det ‘bare’ er Strath der skal til 😊
Er I nysgerrige, så kan Strath blandt andet købes hos helsekostforretninger, som Helsam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 kommentarer

  1. Jacob Hammond

    Jeg tager selv 1 tablet Gerimax Daglig Energi hver dag. De er med til at holde mig i gang med et dagligt overskud og ny energi. De kan benyttes hele året rundt. Det er et kosttilskud som består af Ginseng, Magnesium, B-vitaminer samt andre mineraler. Jeg synes du skal prøve produktet. Det har i hvert fald hjulpet mig, og jeg er sikker på at det også vil hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.