Movie of the month – Snow White And The Huntsman

.

Den aller første Disney klassiker film fra 1937, Snehvide og de 7 små dværge, er blevet filmatiseret med mennesker af kød og blod. Filmen hedder Snow White And The Huntsman og er en god nyfortolkning af den oprindelige Snehvide og de syv små dværge, dog med et twist af en dark fantasy actionfilm og baseret på historien Snehvide af Brødrene Grimm.

Ligesom i Disney klassikeren, har den onde Dronning ‘det lille spejl, på væggen der’. Spejlet der fortæller dronningen, at ‘ingen er smukkere end hende, dog lige på nær Snehvide’. For at dronningen kan beholde sine onde kræfter og skønhed, sender hun Snehvide og en jæger ud på jagt. En jagt, hvis fomål er, at jageren skal slå Snehvide ihjel. Dette kan jageren dog ikke få sig selv til, men beslutter sig i stedet for, at beskytte Snehvide og sammen tager de kampen op mod dronningens ødelæggende regime.

I rollen som Snehvide, kan man finde Kristen Stewart. En de fleste nok kender bedst Bella Swan i Twilight-sagaen. Herudover er også Sam Claflin som prins og Charlize Theron som den onde dronning, at finde på rolle listerne.

Antal af stjerner: 5 ud af 6.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.