February News 2019

| Hårspænde Ebay | Hårspænde Ebay | Hårspænde Ebay | Hårspænde Ebay | Nederdel Kaffe | Kjole Betty London | Skab IKEA | Gulvtæppe Rugvista

Februar er ovre og det er endnu engang tid til ‘News Of the Month’. Og februar endte faktisk med at være en rigtig god måned, hvis vi taler om mine februar køb ☺️

  • Jeg fik blandt andet købt et skab til mit køkken. Noget som jeg virkelig har haft behov for længe! Jeg havde tidligere to kasser stående med ting, men det ser bare så meget pænere ud nu. Og så kan jeg have mere i skabet og derfor ‘gemme mere væk’ 🙌🏻☺️
  • Jeg har endelig (lang om længe), fået taget mig sammen til at købe et gulvtæppe til min sofa. Noget som i den grad var været under opsejling længe. Tæppet er fra Rugvista og jeg har allerede vist det her ☺️
  • Går vi over i fashion afdelingen, så er jeg også hoppet med på bølgen med perlehårspænder. Jeg har købt en masse på Ebay, efter opfordring fra søde Stine. Det er utrolig så meget man kan spare på Ebay, hvis man sammenligner med priserne i butikkerne. Jeg endte med at give 138,33 kroner for 11 spænder. Skal jeg komme med et minus, så er jeg ikke så stor fan af, at leveringen tager så lang tid… 😒 Jeg har indtil videre kun modtaget den som er nr tre fra venstre på collagen og vendter spændt på resten.
  • Herudover blev det også til en fin forårskjole fra bedste Betty London , som er perfekt til foråret ☺️ og så har den faktisk allerede været i brug. Nemlig på årets anden forårsdag ☺️
  • En lang nederdel fra Kaffe, som var sat ned til under 200 kroner ☺️👌🏻
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

  1. Sikke en masse lækre køb! :-) … og ja spænderne er så fine – og billige! :D Jeg venter også stadig på nogle af mine, leveringstiden er godt nok lang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.