Going to London – But what to see??

Jubii.. 😃 Jeg skal til London, eller snakken går i hvert fald lidt med det.
Pt. har jeg kun tilbragt én enkelt dag i hele mit liv i London 😳. Det var tilbage i 1999, den gang hvor David og Victoria Beckham blev gift. Noget jeg kun husker, fordi at jeg købe OK magasin, hvilket var det eneste magasin som var med til deres bryllup og jeg har det stadig 😊 – det er godt nok en del i stykker, men jeg passer på det, så godt jeg kan 😊

I det jeg kun har besøgt London i et begrænset antal timer, er mit kendskab til byen meget begrænset! Jeg ved selvfølgelig godt, hvad man skal og bør se, ting som Big Ben, London Eye, Buckingham Palace, Tower of London og Tower Bridge. Men alt derfra er mig meget uvist. Det eneste krav som jeg har til turen er, at vi skal ind og se Lion King på Broadway Hvilket er en musical, som jeg har ønsket at se i flere år – og det er nok det, jeg glæder mig aller mest til 😍 og er hele turen værd!

Men hvad der mere er MUST SEE og de der ‘gode gemte skatte’, ved jeg ikke..
Så kender I til noget i London, som I tænker er besøget værd, så kom endelig med det. Det kan være alt fra seværdigheder til spisesteder mm. Jeg tager imod alt😁🙌🏻

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

  1. Jeg var på ferie der i en uge i 2009, og jeg har skrevet nogle ting ned til en guide til min blog til dig. Har et par ting, som ikke er så klassiske turistattraktioner :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.