Lækkert smørrebrød i smukke omgivelser hos Almanak

I sidste måned, havde jeg en frokost date med en veninde. Vi havde tidligere talt om, at vi begge godt kunne tænke os at besøge Almanak og prøve deres smørrebrødskort. Hvilket er rigtig lækkert.

Vi var der en lørdag, hvor vejret viste sig for sin bedste side. Dette resulterede i, at alle udendørs borde desværre var booket og vi fik derfor et bord inden døre. Vi var dog så heldige at blive placeret lige ved vinduet, så vi havde en lille følelse af at sidde uden døre.

Almanak ligger i The Standard, den gamle færgeterminal i Havnegade.
Selve restauranten er virkelig fint indrettet. Rolig, stilrent og nordisk og betjeningen rigtig fin, sød og gode til at besvare spørgsmål med smil. Og deres frokost/smørrebrødskortet rummer et udvalg af sild, sprødstegt rødspætte, koldrøget laks, æg & rejer, roastbeef, oksetatar og rullepølse.

Min veninde og jeg valgte hver især to madder. Vi valgte begge en mad med sprødstegt rødspætte og herudover valgte jeg deres koldrøget laks og min veninde deres roastbeef. Jeg havde dog også lidt øjene på deres mad med æg & rejer, men det må blive en anden gang😊

Madderne kom forholdsvis kort tid efter bestilling og var rigtig fint anrettet på hvert sit skærebræt. Man kunne sagtens smage, at rødspætten var frisk og at den kom lige fra panden, idet at den stadig var varm og dejlig sprød. Røræggen var også stadig varm og laksen helt vildt lækker!
Som drikkelse valgte jeg at tage et glas rosé og min veninde Rabarberjuice fra Bryghuset Møn.

Jeg skal helt sikkert tilbage og besøge Almanak igen en anden gang! Det var virkelig en god oplevelse og deres madder mætter på den helt tilpasse måde og er pæne🥰. Og så er jeg jo stadig lidt nysgerrig på deres æg og rejer mad 😊 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.