Der er noget jeg ikke har fortalt..

.Som overskriften rigtig nok fortæller, så er der noget, som jeg ikke har fortalt og skrevet om her på bloggen. Jeg har nemlig fået nyt job 😳.

Jeg har i dag været på samme arbejdsplads i mere end 11 år. Et sted, hvor jeg har taget min uddannelse og siden da, arbejdet mig videre op. Et sted, hvor jeg har lært rigtig meget. Et sted, som jeg har været rigtig glad for at være og gennem tiden mødt nogle af de dejligste mennesker, nogle som jeg holder utrolig meget af!
Jeg tror egentlig lidt, at jeg altid har tænkt, at jeg ville blive i samme virksomhed hele livet – man er vel trygheds narkoman 😊 Men helt tilfældigt faldt jeg over et jobopslag. Et opslag, hvor jeg ved en hurtig læsning tænkte at, det var lige mig! Jeg fik derfor skrevet og sendt en ansøgning af sted. Og efter blot nogle timer, blev jeg ringet op og kaldt til samtale.

Jeg har været forbi og hilse på nogle enkelte af mine kommende kollegaer og de virker utrolig søde 😊

Til samtalen var kemien virkelig god! Vi sad i 1,5 time og jeg følge mig så godt tilpas, både sammen med personerne på den anden side af bordet. Men også arbejdsopgaverne lyd spændende og som nogle, jeg ville have det godt at sidde med. Og så krillede det lidt i fingrene for at vide mere om dem 😊 Jeg gik derfor derfra, med en sådan lidt to delt følelse.. Én følelse af, at jeg syntes at det gik rigtig godt, men samtidig ville jeg ikke sætte mine forventninger for højt, da jeg ikke ville blive skuffet. For jeg synes virkelig at det var spændende og noget jeg gerne ville.

Heldigvis skulle jeg ikke vente meget mere end et par dage, før jeg blev ringet op og indkaldt til anden samtale. Her skulle jeg forinden lave en personlighedstest (en såkaldt DISC), som blev gennemgået til selve samtalen.
Jeg mødte op og jeg var smadder nervøs! Nærmest så meget, at jeg havde lyst til at stikke halen mellem benene og løbe væk. Så hurtigt jeg kunne, hvilket betyder at jeg faktisk rigtig gerne ville have jobbet. Heldigvis gik det hele bedre end forventet.

Så nu sidder jeg her, med nyt job pr. 1. september og jeg glæder mig, jeg glæder mig SÅ meget 😍🙌🏻 Jeg har været forbi og hilse på nogle enkelte af mine kommende kollegaer og de virker utrolig søde 😊 Og jeg blev i samme omgang præsenteret for lidt af mine kommende opgaver, hvilket gav mig endnu mere blod på tanden.

Men selvom jeg glæder mig utrolig meget, så bliver det også rigtig vemodigt, at sige farvel til nogle bestemte mennesker. Nogle som jeg har gået op og ned af i mange år og holder utrolig meget af. Der er særlig nogle enkelte, hvor det skærer lidt i mit lille hjerte, at jeg skal give afkald på dem. Men jeg har en tro og et håb om, at kontakten til dem vil blive 😊🤞🏻
Så en lille nyhed og et styks spændt og meget glad Ida 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

  1. Det bliver så dejligt for dig, endnu engang stort tillykke :-) Men kan godt forstå, det bliver hårdt at sige farvel. Og så er det altid bare lidt svært at være hende den nye, der skal spørge om, hvor alting ligger :-)

    • Tak søde <3 Jeg glæder mig så meget! Men ja det bliver så svært og ikke spurg sjovt at sige farvel til dem man holder af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.