Home Slide Pizza – Bedste pizza i London

Skal du til London og er glad for pizza, så kan jeg i den grad anbefale, at ligge vejen forbi Home Side Pizza. Her bliver der serveret gigantiske pizzaer – de største jeg har set! Og så skulle de også, gå for at være blandt de bedste i London – nogle siger faktisk de bedste!

Jeg var selv forbi Home Slide, under mit ophold i London og jeg vil ikke være overrasket, hvis det er Londons bedste (og største) pizzaer. Fyldet er lækkert og de sparer ikke på det og så er skorpen perfekt sprød.
Og så er jeg fan af deres koncept, som er utrolig smart! Man har nemlig mulighed for, blot at bestille et enkelt slide eller en hel pizza. Og bestiller man en hel pizza, så kan man vælge to forskellige toppings – en halv af hver. 

Vi bestilte en halv med Mushroom, Ricotta, Pumpkin Seed & Chilli og den anden halve med Aubergine, Cauliflower cheese, Spinach & Harrissa. Den med champingon var klart min favorit! Den er vist mange af deres gæsters favorit. Det var i hvertfald den, som de fleste bestilte 😊

Home Slide Pizza findes 6 forskellige steder i London. Jeg var selv forbi den i Covent Garden (Neal’s Yard), hvilket er et rigtig hyggeligt sted og område. Man skal dog huske at bestille bord, da det er meget populært! Om de andre steder er lige så booket, ved jeg ikke, men kan jeg kun sige, at Home Slide Pizza virkelig er et sted at gå efter, når man er i London. Jeg vil i hvert fald gerne besøge stedet igen 😊

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.