It´s my Birthday

Jay 😊 Som overskriften rigtig nok siger, så er det min fødselsdag i dag. Jeg fylder hele 33 år.. 😳 Skal jeg være helt ærlig, så synes jeg, at det lyder rigtig gammelt! Meget ældre end jeg egentlig føler mig.. Men heldigvis har jeg også en masse gode år, at se tilbage på 😊 Jeg husker blandt andet den gang, hvor jeg i de små klasser i folkeskolen købte mit Mi and My kassebånd – noget man nok slet ikke kan tænke sig til i dag? Og den fedeste fødselsdagsfest var, når man blev inviteret på McDonald’s.
I dag er det nok noget helt andet, for nutidens unge 😊

Min dag starter stille og rolig. Min niece fylder 4 år (jep, hun er født samme dag) og hun har inviteret til fødselsdagshygge om eftermiddagen. Til aften har jeg booket bord på Restaurant Wilhelm, hvilket jeg glæder mig til. Jeg har googlet deres menukort og det ser godt ud 🥰.
Så det tegner sig til at blive en god dag ❤️

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 kommentarer

  1. Tina

    Et meget stort tillykke og et kæmpe højt hurra til du og din niece :-)
    I må nyde dagen og at blive “begavet” og fejret :-)

  2. Tillykke med fødselsdagen til både dig og din søde niece.

    Jo mange ting har ændret sig i børnenes verden, men McDonalds holder altså stadig til en børnefødselsdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.