Lejligheds makeover – Jagten efter det helt rigtige vitrineskab

Lindebjerg | Hübsch | NordalILVA |

Noget af det, som jeg også skal have købt til min nye lejlighed, er et vitrineskab. Et som skal stå i spisestuen, ved siden af mit spisebord og skal blandt andet rumme mine tallerkner. Herudover skal jeg også have nogle krystalglas stående. Nogle som jeg har arvet efter mine bedsteforældre. Jeg fik dem hjem, efter min bedstemor døde, tilbage i oktober måned 2016, så det er faktisk hele tre år siden allerede 😔. Glassene har stået oppe på mit loft lige siden og derfor ikke været i brug. Så jeg glæder mig til, at jeg kan have dem stående fremme og bruge dem. Herudover tænker jeg også, at den nederste hylde i vitrineskabet, vil være et godt sted opmaksimere min arbejdscomputer. Så er den ude af syne, når jeg ikke skal bruge den 😊

Pt. har jeg fundet 4 vitrine skabe, som jeg synes rigtig godt om. Lige nu, er det skabet fra Lindebjerg, som ligger øverst. Men det gør det også rent prismæssigt. Men jeg kan ret godt lide, at det er sort hele vejen igennem, men det fra ILVA er nu også pænt og meget billigere. Så hvem ved??🤷🏼‍♀️  Det er i hvert fald mine tanker lige nu. Så må vi se, hvor det hele ender 😊

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.