Lejligheds makeover – Jagten på den perfekte håndvask

.Så har jeg endeligt (langt om længe), modtaget nøglerne til min nye lejlighed 😊 Jeg fik nøglerne igår og i dag og i morgen, skal der males lofter og på tirsdag kommer gulvmændene og skal igang med at friske de gamle gulve op.

Udover at gulvene skal have en kærlig hånd, så vil jeg også gerne lave ændringer på badeværelset. Det er særligt en ny håndvask, jeg gerne vil have anskaffet mig. Drømmen var i starten, at det skulle være én, hvor der er skuffer neden under og uden greb – et så kaldt møbelpakke. Desværre hænger håndvasken på en væg som er 59 cm, hvor mange møbelpakker er 60 cm som det mindste. Så det har gjort hele min søgning, noget svære end først tænkt 😔

Havde min væg dog haft plads til en 60 cm, så havde jeg købt dette fra Ifö. Jeg synes at det er så pænt og jeg er vild med dets rene linjer. Herudover var håndvasken lige i øjet og der var plads til, at jeg kunne have en håndsæbe stående. Samt vasken var stor nok til, at der ikke kom vand udover det hele. Og på den model jeg så, var der også det fineste blandingsbatteri/amatur. Desværre er det 60 cm bredt og drømmer kommer derfor aldrig til handling 😔

Drømmen var i starten, at det skulle være én, hvor der er
skuffer neden under og uden greb – et så kaldt møbelpakke

Jeg har derfor ledt nettet tyndt efter andre alternativer, som minder om det fra Ifö, desværre uden held. Men da jeg var en tur forbi Bad&Stil på Østerbrogade, spottede jeg dette fra Compact By Pulcher, hvilket har målene 50x30cm, hvilket passer perfekt ind. Det er godt nok ikke med skuffer, men da det er det nærmeste jeg kommer på Ifö udgaven, så går lågerne an og jeg glæder mig til, at det bliver sat op i mit nye badeværelse 😊 Før det, var denne fra Dansani Mido også i spil. Den er med skuffer, men da den har en dybte på 41cm, bliver det alt for dybt og så er fronterne heller ikke så pæne 😏

Så jagten efter den rette håndvask, kan jeg nu endelig sætte hak ved 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.