October News 2019

| Lego Central Perk | Spejl Bad&Stil | Tæppe IKEA | Armatur Hansgrohe | Håndvask Bad&Stil | Klædeskab IKEA PAX |

Puha mit ‘News’ for oktober måneds køb var dyrt – meget dyrt! Men det var også noget som jeg havde regnet med, så det kom nu ikke bag på mig. Alle mine køb (stort set alle mine køb), er nemlig nogle, som er købt til min nye lejlighed 😍

Hvis jeg skal nævne de vigtigste køb, så er det mit klædeskab og min håndvask til badeværelset.
Klædeskabet er et, som jeg har glædet mig rigtig meget til at få op og nyde godt af 🥰. I min gamle lejlighed havde jeg et indbygget skab, men det var aldrig rigtig stort nok til mit tøj.. Mit nye skab er 3 meter langt og det bliver så dejligt at mit tøj endeligt kan ånde 😊 Jeg har købt det med levering og montering. Hvor leverer er d. 15. november og montering d. 18. Det er virkelig rart, at jeg ikke selv skal stå med det!
Efter klædeskabet, så glæder jeg mig til at få min nye håndvask op, på badeværelset. Håndvasken, har jeg allerede skrevet lidt om i dette indlægget. Det bliver sat op d. 22. november, sammen med et super lækkert spejl, hvilket jeg har købt samme sted 😍 Jeg havde ellers været ude og se på nogle håndvaske hos jemogfix også, men de fungerede desværre bare ikke med rummet.

Puha mit ‘News’ for oktober måneds
køb var dyrt – meget dyrt! Men det var
også noget som jeg havde regnet med

Derudover bestod mine oktober køb også af et håndvaskearmatur, et brusearmatur og en brusestand. Det blev dog også til et tæppe, hvilket jeg først havde tiltænkt til gangen. Men det kan godt være, at det efter tanke, ender foran sengen. Men det betyder blot en god undskyldning, til et nyt tæppe køb til gangen 😊 Og så skal jeg endelig ikke glemme at reklamere for mit helt eget LEGO Central Perk sæt 🥰. Det var nok mest tiltænkt til min niece, så hun har noget at lege med, når hun besøger mig. Men jeg kan godt lide, at det er noget, som jeg også selv kan relatere til 😊

Oktober måned var altså en god omgang køb til den nye lejlighed og så lidt LEGO on the side 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.