Mine planer for januar 2020

Først og fremmest – GODT NYTÅR 🎉😊

Dernæst: Hjælp.. Vi skriver allerede 2020 😳 – er jeg den eneste, som synes at 2019 er gået utrolig stærkt?

Det som jeg vil huske mest ved 2019 er, at jeg er flyttet og har skiftet job. Hvilket også er to store ting, som jeg formåede at få klasket godt og grundigt, lige over i hinanden.. Men nu er jeg ovre på den anden side og er faldet godt til på jobbet og boligen er næsten (lige ved og næsten) ved at være der. Jeg mangler lige, at få stuen ordentligt på plads. Den skaber fortsat kaos i hovedet.. 😣

Men nu skal det dreje sig om 2020 og det nye årti er heldigvis startet helt perfekt i selskab med en masse søde damer 🥳 Januar byder også på nogle hyggelige stunder. Pt. er der ikke så meget på skemaet. Men det som er, er godt :)Jeg har blandt andet følgende planer, at se frem til:

  • Januar starter ud med morgenmad på Mad&Kaffe med en veninde. Jeg har længe gerne ville besøge stedet og nu skal det være 😊
  • Min far fylder år og har inviteret familien til fødselsdagsfejring 🇩🇰
  • Min onkel fylder også har og har lige ledes inviteret familien til fødselsdag. Han har inviteret os til brunch i Charlottehaven. Jeg har prøvet deres brunch en gang tidligere og det er godt! 🇩🇰
  • Jeg har en aftale med en veninde, som jeg ikke har set i nogle måneder, grundet nyt job til os begge, samt ny bolig
  • Januar udsalg – jeg mangler fortsat en ny sofa og sofabord. Af sofa, har jeg set mig varm på denne fra Ilva, samt denne fra Bolia. Krydser fingre for, at de igen kører en -50 % kampagne til januar 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
  • Arbejde – Vi har lidt forskellige deadlines i januar, så der skal nok også bruges lidt tid her.

Min januar er et godt miks af lidt af hvert. Men vigtigst af alt, så glæder jeg mig til det hele 😊🙌🏻🌸

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.