March News 2020

March News 2020| Bog Hvepsestik | Sneakers Nike AIR MAX 95 W | Strikkepinde etui My Red Blog | Lampe HAY | Kubus bakke | Skab til badeværelset IKEA | Reol til Køkkenet IKEA | Skænk IKEA | Altan stol IKEA | Altan Taburet IKEA |

Første kvartal af 2020 er gået. Og det er nok ikke gået på den måde, de fleste af os havde tænkt.. Aldrig har jeg haft mere lyst til, at ose rundt i Magasin og kigge på alverdens ting. Men Det må blive på den anden side af Corona. Og måske, at min pengepung også har været glad for, at en omgang Magasin kiggeri, ikke har kunnet lade sig gøre. Men heldigvis, er netshopping fortsat en mulighed, hvilket jeg i den grad for gjort godt brug af 🙈

Det meste af mine Marts News, har stået på ting til Frederiksberg reden og med et godt indhug fra IKEA. Jeg har længe haft nogle hænge partier, ting som jeg vidste at jeg burde se på. Men dovenskaben og behovet for at slappe af, når jeg kom hjem fra job overmandede det praktiske. Men efter jeg havde mine onkler på besøg i starten af marts, var de så søde at fortælle mig, at de gerne ville forære mig en snak med deres indretningsarkitekt Laila. En dame, som har hjulpet dem med deres lejlighed og sommerhus. Laila er kniv hamrende dygtig, og jeg syntes at det var alt for meget af dem, men jeg tog selvfølgelig hurtigt imod deres søde tilbud 😊

Laila kom med nogle rigtig gode ideer. Og nogle af dem, fik jeg taget hurtig aktion på. Det var blandt andet et skab til badeværelset. Et ekstra modul til min skænk i spisestuen og en reol til køkkenet. Alle ting er bestilt fra IKEA, hvilket gjorde det nemt og hurtigt med både levering og montering 😊 I samme omgang, fik jeg også bestilt lidt ting til altanen, så nu er jeg mere klar til en sommer derude. Der mangler forsat lidt hygge, men tænker at det nok skal komme.

Herudover, stod marts måned også på min nye spisebordslampe. En lampe, som jeg har haft kigget på, i en god rum tid og endelig fik jeg taget mig sammen til at bestille den hjem 😊

Der blev også investeret i et strikke etui, så nu kan jeg holde styr på mine strikkepinde, på den fineste måde 😍, et par nye sneakers og sidst men ikke mindst, så har super seje Line, skrevet bogen Hvepsestik. En bog, som jeg tænker at jeg skal starte op på, her i påskeferien 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.