Lidt om kenderne og også lidt nyheder 😊

/// Produkterne er modtaget i gave /// Lidt om kenderne og også lidt nyheder 😊

Jeg har været så heldig, at få tilsendt lidt lækkert fra Green People. Green People, som er kendt for at fremstille økologiske og naturlige hud- og hårpleje produkter til hele familien. Produkter som har fokus på økologi, naturen og mennesket. Og så er de ej heller testet på dyr. Hvilket også gør produkterne attraktive for vegetarer og veganere.

Green peoples produkter er nogle, som jeg har brugt for tid til anden. Fællestegnet for dem alle er, at jeg altid har haft god succes med dem. De er rare, milde og har en rigtig god virkning!

Produkterne, som jeg har været så heldig at få tilsendt er følgende tre. Hvilket er en lille vifte af Green Peoples sortiment 😊

  • Facial Sun Cream spf30 – Lige nu, er solcreme jo noget af det vigtigste, når vi snakker om hudprodukter. Green Peoples solcream med solfaktor 30 er tilegnet ansigtet, hvilket er det sted på hele kroppen som (for mig) er det mest udsatte i løbet af dagen. Det er derfor også den del af kroppen, som jeg finder mest vigtig at huske at smøre med solfaktor. Jeg starter om morgen, da solen står lige ind i ansigtet på vej på job. Og så har den den bedste størrelse, så den også kan være i tasken, så den også kan bruges på vej hjem fra job eller hvis man skal videre 😊
    Den er som alle Green Peoples produkter, en økologisk ansigtscreme, som er rig på antioxidanter. Den her herudover velegnet til sart hud og så er den Reef Safe og Ocean Friendly, hvilket betyder, at de ikke indeholder stoffer, der gør skade på koral-rev, planter eller dyr.
  • Udover solcremen, så har jeg også kigget på Toning Hydrating mist – Ligesom solcremen, så er en mist også noget som jeg ikke kan undvære og særligt ikke om sommeren, hvor min hud har det med at blive mere udtørret i løbet af dagen. Jeg sørger derfor altid at have en mist i tasken, så jeg altid kan blive frisket lidt op. Det er nemt og hurtigt 😊 Green Peoples Toning Hydrating mist er økologisk og indeholder Aloe Vera og Kamille, hvilket har en rar og lindrende effekt i ansigtet og så dufter den dejligt af roser 🌹 Den fungerer herudover også mod rødme, hvis den ligges i køleskabet. Det skal dog siges, at jeg ikke har prøvet det.
  • Sidste produkt jeg har fået tilsendt, er deres Pressed Mineral Powder Honey Light. Det er første gang, jeg prøver lidt af Green Peoples makeup linje. Jeg var derfor rigtig spændt, da jeg skulle prøve deres pudder. Pudder er et af de produkter, som jeg startede med at bruge, da jeg startede med at bruge makeup – hvilket jo nærmest er siden ruder konge 🙈. Og nu ved jeg, at det kræver en del, at lave økologiske makeup produkter! Men det klarer Green People i den grad til UG(!), for denne pudder er da virkelig noget af en ener! Først og fremmest, så har den en rigtig god dækkeevne og den falmer ikke i løbet af dagen. Hvilket er Den er nem at have med at gøre og så er den perfekt til os skandinaver, som har en mindre undertone af pink i huden. Det er i hvert fald ikke sidste gang, at jeg vil gøre brug af Green Peoples mineral pudder!

Overordnet set, så er alle tre Green People produkter, nogle som jeg har været utrolig glad for, at få lov til at prøve. De er alle milde, behagelige og leverer et godt resultat. Det produkt, som jeg nok var mest begejstret over, er deres Pressed Mineral pudder. Jeg synes ofte at jeg oplever en pudder som falmer i løbet af dagen og heller ikke dækker helt godt. Men denne dækker og falmer ikke 😊 Så helt kort, så kan alle produkterne anbefales! Jeg ved i hvert fald, at jeg vil vende tilbage til dem 😊

Lidt om kenderne og også lidt nyheder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.