Pæne ting til badeværelset

/// Indlæg er lavet i samarbejde med Kaiku.dk /// Pæne ting til badeværelset

Da jeg flyttede ind i Frederiksberg reden, var en af de ting, jeg gerne ville gøre noget ved, nemlig badeværelset. Selve rummets størrelse kunne det selvfølgelig ikke røres ved. Med selve inventaret var, som håndvask, spejl og brusearmatur, var ikke lige min stil og heldigvis noget, som ikke kræver så meget at få ændret til noget andet. Heldigvis havde jeg mulighed for at finde noget andet, som er mere min stil, inden jeg overtog lejligheden og jeg synes, hvis jeg selv skal sige det😉) at jeg har fundet, som er rigtig pænt og noget som jeg er rigtig godt tilfreds med 😊

Dog er jeg ikke helt på plads. Der mangler fortsat nogle af de der praktiske små ting. Ting som en pæn toiletbørste, og en toiletrulleholder. Herudover kunne det også være ret praktisk med en hylde i badet. Dog har jeg ikke haft fundet nogle, som passer ind. Jeg synes at de fleste er lige i den store størrelse og derfor fylder ret meget i selve badearealet.

Pæne ting til badeværelset

Jeg har dog fundet nogle af de ting som jeg mangler, som jeg synes er utrolig flotte og har lige præcis den enkelte stil, som jeg godt kan lide. Det hele er fundet hos Kaiu.dk og fra brandet Nichba Design. Og her er utrolig meget flot at vælge imellem! Danske Nichba Design, er et brand, som startede mere som et slags hobbyprojekt for Nichlas B. Andersen, som er manden bag. Dog tog det hele hurtigt fart og nu findes der et bredt udvalg af produkter i minimalistisk stil, som kendetegner Nichba Design. Alle Nichba Designs produkter er skabt ud fra et højt ideal om funktionalitet og æstetik og med en udpræget respekt for den stolte skandinaviske designtradition.
Jeg kan godt se, at jeg lige må have frem i målebåndet og se, hvor der kan være plads på mit badeværelse til lidt Nichba design 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.