Farvel til 2020 – et anderledes år. Et år som ingen så komme

Farvel til 2020 – et anderledes år

I morgen siger vi farvel til 2020. Et år som startede som alle andre år, men som også hurtigt tog et kæmpe højresving. Et højresving, som ikke bare maste 1.000 lastbiler, men et sving som tog hele verden med i afgrunden. Corona må i den grad sige, at være det, som 2020 vil blive husket mest for. Et rigtig øv år, for at sige det mildt! Et år som vi, 7-9-13, ALDRIG(!) vil komme til at opleve igen 🙏🏻!
Heldigvis er en vaccine kommet og vi er godt i gang med at blive vaccineret ☺️ Og med det, så ser 2021 allerede ud til at blive bedre og mere som vi husker hverdagen.

Jeg glæder mig personligt til at kunne kramme dem jeg holder af. Give håndtryk til folk jeg støder på, handle ind uden mundbind, gå i biografen og tage ud og spise. Nogle af de ting, som jeg holder utrolig meget af ❤️ Jeg ved godt, at mange er meget mere hårdt ramt, Mange har mistet deres job og erhverv og nogle det som er endnu værre, en de holder kær ❤️

Jeg føler virkelig for dem alle. Og med hensyn til job og erhverv, så håber jeg at hjælpepakkerne har hjulpet og været til gavn 🤞🏻

I morgen er sidste dag i 2020 og jeg er heldigvis så heldig at slutte 2020 af i selskab med gode mennesker. Vi bliver 10 personer, hvilket er indenfor myndighedernes krav. Sidste år bestilte vi Meyers nytårs menu, men i år har nogle af mændene selv meldt sig i køkkenet – perfekt, så laver jeg ingen unoder 😉

Vi skal hygge os, spise god mad, drikke god vin og skåle os ind i et nyt og bedre årti 🍾🤞🏻. En helt perfekt måde at slutte 2020 af på 🎇

Jeg håber at I alle får en rigtig god aften sammen med dem I har kær og kommer godt og sikkert ind i et nyt årti ✨

Farvel til 2020 – et anderledes år
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.