Lækre produkter til øjnene fra StriVectin

Lækre produkter til øjnene fra StriVectin

Et produkt, som jeg har med i min faste daglige morgenrutine er øjencreme. Dette er noget som jeg har haft, lige så længe jeg husker tilbage. Øjencreme er med til at fugte, blødgøre og udglatte hudens overflade omkring øjnene. Og på den måde, få rynkerne omkring øjnene til at synes mindre, samtidig med at cremen forebygger og sænker farten af ældningsprocessen. Og de fleste kosmetologer anbefaler rent faktisk, at man starter med at bruge øjencreme, allerede fra omkring 25 års alderen.

I alle de år, jeg har brugt øjencreme, har jeg aldrig haft en fast favorit. Jeg har prøvet mange forskellige og alle nogle, som jeg har været glade for. Men at den ene var bedre end den anden, det har jeg aldrig rigtig følt. Ikke før nu!

Jeg har prøvet nogle nye øjencremer. Hvilket er fra et brandt, jeg ikke før nu har kendt til, nemlig StriVectin. Og kort fortalt, så er det (uden tvivl!), de bedste øjencremer jeg har prøvet! Og de formåede at toppe første og favorit pladsen, allerede efter kort dagen brug.
Meget kort, så er der tage om to produkter, deres Hyperlift Eye™ Instant Eye Fix og Multi-Action R & R Eye Cream. To produkter som er dejlig nemme at bruge. Og blot efter første dag, så kunne jeg se et tydeligt resultat, hvilket kun er blevet tydeligere i de efterfølgende dage.

Men skal jeg uddybe lidt om selve produkterne og brandet ☺️

Øjencremerne er fra StriVectin. StriVectin, hvis mission er, at skabe de bedste og mest effektive produkter til os kvinder, hvilket er gjort ud fra en teknologi, der er opfundet af hudforskere, der har brugt mere end 35 års forskning indenfor området. Produkterne er derfor perfekte til kvinder, der ønsker den bedste hudpleje 💕.
Kendetegnet for alle StriVectins produkter er, at de alle består af fuld anti-age. Hvilket udelukkende er lavet på baggrund af den nyeste, kliniske forskning og med de mest effektive teknologier. Deres prisbelønnede NIA-114 teknologi er en banebrydende anti-aging formel, hvilket er med til at mindske og bekæmpe de mest synlige ældningstegn (rynker, slap hud og ujævn hudoverflade).

StriVectin er et dynamisk brand, der konstant udvikler sig for at leve op til målet om at lave de mest effektive hudplejeløsninger til kvinder.

Grunden til, at jeg stiftede bekendtskab med StriVectin er, at jeg manglede en øjencreme. Og da jeg er altid nysgerrig og gerne vil prøve nye produkter, så valgte jeg at skrive til Nordbrands – en hjemmeside som jeg har omtalt før og har virkelig god erfaring med. Nordbrands var super søde og vendte hurtigt tilbage og kom med nogle rigtig gode forslag, samt vejledning til de øjencremer de følte matchede mig og mine behov bedst. Simpelthen så god service! Og her fik jeg hurtigt anbefalet StriVectin og mere bestemt, de to specifikke produkter, Hyperlift Eye™ Instant Eye Fix og Multi-Action R & R Eye Cream. To cremer, som jeg hurtigt har fået et rent kærligheds forhold til 💕

Jeg modtog som skrevet, anbefalinger af cremerne og som I kan se, så kom de også hjem 🥰 og den modtaget vejledning og beskrivelse af produkterne, har gjort det hele utrolig nemt og let at kunne starte med produkterne ☺️

Min måde at bruge produkterne på:

Jeg starter med at bruge deres Multi-Action R & R Eye Cream (Repair & Recharges) En blid creme, som er mit ‘start morgen’ ansigt produkt. Jeg påfører den i området under øjnene, samt på øjenlågene. Det minimerer de 5 synlige ældningstegn omkring øjnene: linjer, rynker, mørke rande, hævelser og tørhed/dehydrering. Og resultatet ses tydeligt og allerede efter første gang. Herudover er cremen tilsat en farveneutraliserende abrikosfarve, hvilket lysner øjenomgivelserne med det samme. Den trænger hurtigt ind og er derfor helt perfekt til de travle morgener, hvor man hurtigt skal ud af døren 💕

Det andet produkt er deres Hyperlift Eye™ Instant Eye Fix. Dette er en creme, som går ind og minimerer hævelser under øjnene og opstrammer fine linjer og rynker HER OG NU! Inden den bruges, er det godt at bruge en almindelig øjencreme (eksempel deres Multi Action Eye 😉). Her skal man kun bruge, hvad der svarer til svovlet på en tændstik. Den duppes forsigtigt på, omkring øjnene og skal herefter tørre i små 4-5 minutter. Bruges der for meget, så er man ikke i tvivl, man kan nemlig hurtigt og nemt se, hvis man bliver hvid omkring øjnene, hvilket betyder, at der er brugt for meget. Øjencremen bruges som sidste trin, hvis man (ligesom jeg) bruger foundation eller concealer omkring øjnene.

Noget af det, som jeg også, rigtig godt kan lide ved StriVectin er,
at deres produkter er
enkelte og på ingen måder kompliceret at bruge.
Og så passer de til alle hustyper og er både fri for parabener og sulfater.

Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg bruger Hyperlift Eye™ Instant Eye Fix og Multi-Action R & R Eye Cream! ☺️ Udover de to øjencremer, så anskaffede jeg mig også deres Moisture Matrix Melting Cleanser. Et renseprodukt, der går fra en gelé konsistens over i oliekonsistens når den fordeles i ansigtet og på decollté. Den er utrolig mild og behagelig og fjerner blidt, nemt og hurtigt alt makeup og snavs og så efterlader den huden blød og dejlig fugtet.

Jeg tænker dog, at jeg også skal prøve flere af StriVectin produkter og har allerede set mig lidt hooked på deres Super C Retinol Brighten og Correct Vitamin C Serum, samt deres Peptight 360 Tightening Eye Serum og Anti Wrinkle Recode Serum. Tre produkter, som jeg synes lyder interessante og vækker opsigt ☺️

Lækre produkter til øjnene fra StriVectin

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

  1. Sanne

    Jeg mangler selv en øjencreme og dem du fremhæver lyder som nogle, der er værd at prøve :)
    Tak for anbefalingen :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.