Fede plakater fra Brainchild

/// Indlæg laver i samarbejde med /// Coolnordic /// Fede plakater fra Brainchild

Jeg indrømmer gerne, at jeg er en KÆMPE sucher for plakater. Jeg synes at det er en virkelig god og fin måde, at skabe et preg i ens lejlighed.

Plakater fylder meget i min lejlighed. Jeg har selv udvalgt dem alle og jeg synes (hvis jeg selv skal sige det☺️, at jeg har udvalgt nogle rigtig fine og nogle som passer godt ind i Frederiksberg reden og med mig og min nuværende stil.

Men når vi snakker om plakater, så er jeg altid nysgerrig på de nye udvalg og ens smag ændre sig også med tiden. På det seneste, er jeg blandt andet faldet lidt for de fede plakater fra Brainchild. Plakater som illustrerer danske design klassikere på en ny måde og så i plakat format 🤩

Nu er jeg stor fan af dansk design og holder utrolig meget af mange af de gode gamle klassiske møbler. Særligt har jeg en stor kærlighed for Poul Kærholm. Han kan bare noget helt særligt! Og skal man kombinere dansk design med møbler, så kan jeg kun sige, at lige netop her, der gør Brainchild det godt! De laver plakat design på en enkel, moderne og super fin måde. De twister dansk design, laver lidt grin med det, på en måde, hvor de samtidig viser at de respekterer og anerkender det store og flotte arbejde der står bag et smukt dansk design.

Brainchild designer enkle og moderne plakater, nogle som kan give ens vægge et friskt og nyt look. Brainchild tager ordene helt bogstaveligt og følger designklassikerne tilbage til originalen – til de ord, der inspirerede formgivningen.

Så er I også på udgik efter noget smukt dansk design, men føler ikke lige pladsen, så er Brainchild et godt step på vejen ☺️

Fede plakater fra Brainchild
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.