March News 2021

March News 2021

| Mælkekande Ditte Fischer | Skjortebluse Stradivarius | Leggings Even&Odd |

Så har vi krydset første kvartal i 2021 og jeg ved at jeg ofte skriver det, men hvor er det lige, at tiden bliver af?? Påsken er allerede overstået og om lidt, så skal man også se på sommerferie (hvis vi kan…!). 

Og ligesom som påsken er ovre, så er mine køb for marts også i hus. En måned, hvor der kom tre nye ting ind på matriklen. 

  • Første ting, er min nye mælkekande fra Ditte Fischer. En kande, som jeg også ønskede mig i julegave, men desværre ikke fik. Heldigvis var jeg så heldig, at modtage et gavekort til Designer Zoo på 500 kroner og da de forhandler Ditte Fischers produkter, så var jeg slet ikke i tvivl om, hvad jeg ville vælge ☺️ Jeg synes at den er så fin og samtidig stilren og enkel. 
  • Herudover blev det også til en skjortebluse. Den har allerede været godt i brug, hvor jeg har haft den indenunder en striktrøje, som min mor selv har strikket for 40 år siden ☺️
  • Sidste køb, er et par leggings og nogle som jeg har brugt sammen med skjorteblusen. Synes selv, at de to ting tilsammen, giver et look, som jeg føler mig godt tilpas i ☺️

Marts blev derfor en måned med tre køb og en egen betaling på 308 kroner, hvilket jeg synes er ganske okay ☺️ Mælkekanden koster 375 kroner i sig selv. Men da den er anskaffet gennem et gavekort, så har jeg ikke talt den med i mit regnskab.

March News 2021

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.