Besseblusen – mit seneste strikkeprojekt

Besseblusen – mit seneste strikkeprojekt

Mit seneste strikkeprojekt og (langt om længe..) færdigt og skal jeg være helt helt ærlig, så er jeg virkelig stolt og imponeret over mig selv. – Og min mor! For hun har i den grad, hjulpet meget til! Jeg var nok aldrig blevet færdig, hvis det ikke var for hende –💕. Men færdig er den og så er den lavet i halv bambus, halv bomuld, hvilket gør den utrolig dejlig blød ☺️

Jeg har længe godt kunne tænke mig lidt strikke udfordringer og gerne i form af en hul trøje. Og det må jeg i den grad også sige, at Besseblusen har givet mig. Det er ikke fordi at selve mønstret er svært, men taber man en maske, så er det svært at rede og der skal være tålmodighed, når man taler om at tage masker op. – jeg indrømmer gerne, at jeg har bandet en del 😂. Jeg lærte dog, at sætte maskemarkører efter hvert mønster. Noget som gjorde det hele meget nemmere. På den måde, kunne jeg hurtigere se, om jeg manglede en maske, samt hvor langt det var, at jeg skulle pille op. 

Men nu tilbage til det færdige resultat! Min Bessebluse er uden tvivl(!), den striktrøje, som jeg er aller mest stolt af. Også selvom min mor har hjulpet godt til. Den har været på én gang på job og selv der, fik den fine kommentarer fra mine kollegaer ☺️

Opskrifter er lavet af Frk.strik og kan findes her.

Besseblusen – mit seneste strikkeprojekt
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.