Movie Of The Month – Lady og Vagabonden

Movie Of The Month – Lady og Vagabonden

Som jeg tidligere har nævnt, så er jeg stor fan af Disney og deres klassikere. Og nu er Disney jo godt i gang med at udgive deres klassikerne i menneske udgaver. Favoritten er stadig (og vil nok altid være) Skønheden og Udyret 🥰. Den film og historie vinder altid! Også i menneske udgaven 💕. Og så kommer Aladdin, også i menneske udgaven, hvor både Mena Massoud og Will Smith spiller rollerne som Aladdin og Genie til rent UG!

Den seneste Disney klassiker jeg har set er Lady og Vagabonden. En Disney klassiker, som jeg ikke er særlig meget bekendt med. Ved ikke helt hvorfor at Lady og Vagabonden er så ukendt, men man kan jo ikke se dem alle. Det jeg nok kender aller bedst, er klippet fra Disneys juleshow 🙈. Jeg var derfor nødsaget til at se både tegnefilms og animationsfilms udgaven i samme omgang.

Lady og Vagabonden er sød, både når det kommer til tegnefilm og animationsfilm. Og handler om de to hunde (lady og vagabonden), som mødes tilfældigt. Lady den pæne hund og Vagabonden den hjemløse hund. Men da Ladys ejere (et ungt par) føder en baby, begynder problemerne. Og det bliver kun værre, da det unge par rejser bort og ind flytter en gammel tante, som skal passe på Lady. Med sig, medbringer tanten sine to nederdrægtige siameserkatte. To katte, som snedigt tilrettelægger et angreb på husordenen og lader alt skylden falde over på den uskyldige Lady. Til sidst vælger Lady at flygte, men den forkælede overklassehund, som hun er, finder hun hurtigt ud af, at hun ikke klare sig ude i den brutale verden. Heldigvis får hun hjælp af Vagabond, den charmerende og dameglad bastard. Lady ser heldigvis andet end blot en gadehund i Vagabond og forelskelsen stiger hurtigt 💕.

En sød film, hvor kærlighed mellem to klasser opstår 💕 Det er ikke den bedste Disney film og der er lang vej op til Skønheden og Aladdin. Men sød det er den 🌸

Lady og Vagebonden fortjener store 4 ud af 6 stjerner.
⭐️
⭐️⭐️⭐️

Movie Of The Month – Lady og Vagabonden
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.