Smukke altanmøbler i bambus

/// Indlæg lavet i samarbejde med northbynorth.com, hvor også billedet er fra /// Smukke altanmøbler i bambus

Nu er der snart ikke længe til, at min lejlighed i Nordhavn står klar og jeg overtager nøglerne. Og jeg glæder mig som et lille barn. Tanken om, at flytte i noget helt nyt og så det, at kunne stå op om morgenen og have vand og hav udsigt inden for 50 meter 😍. Noget andet jeg også glæder mig til er, at jeg får en altan med aften sol.

Min altan i dag er med morgensol. Noget jeg også holder utrolig meget af, og særligt, da jeg er et stort morgen menneske. Men lige så stort morgenmenneske som jeg er, lige så meget ærgerlig er jeg, når jeg kommer hjem fra job og der ikke er sol på min altan. Jeg er derfor kommet frem til den konklusion, at en altan med aften sol er bedst for mig. I weekenden, eller de dage, hvor jeg er hjemme, så kan jeg tage mod vandet om morgenen og når jeg kommer hjem fra job, så kan jeg nyde aften solen på altanen ☺️

For at gøre hele aften oplevelsen noget mere lækker og behagelig, har jeg kigget på nogle bambusdaybed. Mere bestemt deres bambus sofa 3 personers. Jeg tænker/ håber (og krydser fingre for), at sådan en vil passer lige præcis og lige ind, til min kommende altan. Og så tænker jeg også at det både vil se knaldhamrende godt ud og føles helt perfekt at kunne smide sig i sådan en, efter arbejde ☺️ Jeg lytter mig i hvert fald til, at de skulle være utrolig lækre! Og så er de tilmed virkelig pæne! Så tænker at jeg skal have kigger lidt mere på dem. Og så tænker jeg også, at de ikke kan andet end at slå mine nuværende IKEA altan møbler.  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.