My birthday wishes 2021

My birthday wishes 2021

Min fødselsdag står for døren – og jeg fulder hele 35 år..😳 Hvor blev tiden lige af? Jeg er nu nærmere 70 år, end 0 år og nærmere 50, end min mor… Jeg må tilstå at jeg har svært ved at forstå, at jeg er blevet så gammel. Jeg føler mig til tider, som en på 21 år 😂.

Jeg plejer altid at holde fødselsdag for familien, noget som jeg egentlig holder rigtig meget af. Men i år, så er humøret bare ikke rigtig til det… Det hele føles bare mere ligegyldigt. Ved ikke, om det er Corona som er årsagen..? Men det siger mig bare ikke så meget..

Mange af mine ønsker går faktisk videre fra sidste år 😊🇩🇰 – Men en lille smule nyt, har også sneget sig ind på listen og tænker også, om der nok ikke når at blive tilført list ekstra til Nordhavn..? Men pt. så lyder listen som følgende:

  • Som altid ønsker jeg mig Nespresso kapsler, til min Vertuo maskine. Særligt deres Master Origin Colombia og Alto, er mine favoritter. Men jeg er nu også begyndt at blive ret glad for deres Ice Forte, hvilket er en iskaffe variant.
  • En hovding. Jeg er dårlig til at bruge cykelhjelm, men tænker at jeg vil være bedre til at bruge en hovding.
  • Royal Copenhagens smukke serveringsbræt – både i størrelse 18 cm og 36 cm. Dem har jeg drømt om, lige siden de blev taget ud af produktionen første gang.
  • Royal Copenhagens termokop – Jeg præsterede at smedre en af dem jeg har. Så nu er jeg i undertal.. 🤦🏼‍♀️
  • Tilskud til gardiner til min kommende lejlighed
  • En termokande – gerne en pæn en, som man kan have med på farten og som skal kunne indeholde en liter eller lignende og så med låg som også fungerer som kop.  
My birthday wishes 2021
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.