August News 2021

August News 2021

  | Kjole Dora | Ballerinaer Geox

Så er august overstået og sommeren er forbi i denne omgang. Og nu venter efteråret og de koldere og mærkere tider kommer nærmere. Dog nåede jeg lige at få det sidste sommer med, da jeg var en uge på Kreta med min mor i slutningen af august ☺️

Men med en afsluttende august, så er det også tid til at gøre status over mine køb for måneden og denne gang blev det til fire køb, hvilket er en pæn del mindre end sidste måned, hvor jeg endte op på hele ni køb. Af de fire køb, er tre af dem fra Kreta og kun et køb inden afrejse d. 22. august.

  • Første køb er et par ballerinaer, som skal ligge på mit arbejde. Jeg havde nogle liggende i forvejen, men da dem jeg har haft herhjemme gik i stykker, så røg de med hjem og nogle nye måtte flytte ind på kontoret.
  • Mine første Kreta køb er to par joggingbukser. Ren afslapning og det ene par havde jeg både på dagen efter om aften på Kreta, samt på vej hjem. Og anden par har jeg faktisk på i skrivende stund ☺️
  • Mit sidste køb er den fineste kjole (som jeg har på, på billedet). Jeg spottede den i en butik ved navn Doca, da min mor og jeg tilbragte nogle timer i Chania. Den er i 100 % polyester og jeg er vild med alle dens detaljer, samt farven.

August måned bestod altså af fire køb i alt og til en samlet værdi på omkring 980,63 kroner (når man omregner euro beløbene).

 

August News 2021
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.