August News 2022

August News 2022

| Bikini underdel Calzedonia (pink/orange / blå) | Top Sfera | Kopvarmer Ale-hop / Ale-hop |

Så blev det efterår, hvilket man bestemt også har kunnet mærke på vejret som har taget et ordentligt skift fra den dejlige sommersol og nu til mere regn. Og så er det også begyndt at blive en hel del mørkere om morgen. Men heldigvis var august god, hvor jeg var på ferie, hvorfra alle mine køb også er fra.

  • Jeg har længe tænkt at jeg mangler bikini underdele. Og på Gran Canaria kom jeg forbi badetøjsbutikken Calzedonia, hvor jeg fandt to styks, som begge var nedsat til 10 euro stykket. Så jeg slog hurtigt til og særligt den pink/orange har været utrolig meget i brug siden ☺️
  • Min nye top er også fra Gran Canaria og fundet kort efter bikinitrusserne. Jeg elsker dens detaljer på ærmer og også den er allerede brugt flittigt ☺️
  • Sidste ting (hvilket også er købt på Gran Canaria og tilmed samme dag), er de sødeste og sejeste kop varmere jeg nogen sinde har set! Jeg indrømmer dog også gerne, at jeg ikke tidligere er stødt på lignende. Men smart er det! Og endnu mere vigtigt, så fungerer de. Jeg købte to, en til kontoret og en til hjemmet. Særligt den på kontoret er godt i brugt, da kaffen der ikke drikkes helt så hurtigt igen. Og selv efter 30 minutter, så er kaffen stadig varm.

August måned endte hermed på fem køb. Alle fra Gran Canaria og med en samlet pris på 271,99 kroner. Det kan jeg s** godt være stolt af. Vil jeg bare kunne holde mig på det fremover, så vil jeg være henrykt ☺️ Jeg skal dog ikke være helt hellig, jeg havde nemlig også kigget på nogle knager til mit soveværelse, men jeg var nu sej og holdte mig selv i nakken og sagde at det skulle jeg lige sove på.

August News 2022
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.