February News 2023

February News 2023

| Top My Essential Wardrobe | Tv ophæng Deltaco | Sengetøj AB Småland | Hovedpudebetræk AB Småland | Anel Jeans ICHI | Blazer Culture Fashion  | T-Shirt H&M | Ribbede bukser i jersey H&M

Så er februar ovre og vinteren har hermed sat sit punktum og vi har sagt hej til foråret. Noget jeg har glædet mig rigtig meget til ☀️. Og jeg har også fået styr på mine køb fra februar måned. En måned som bestod af en god blanding af noget til hjemmet og noget til kroppen. 

  • Første køb på måneden er min nye top fra My Essential WardrobeJeg tilstår gerne, at det var et lettere impuls køb og jeg modtog den 20 minutter inden jeg skulle til fødselsdag, hvor jeg havde et lettere (læs: kritisk!) tøjkrise. Toppen kom og den var virkelig fin og stoffet er helt igennem lækkert og behageligt! Jeg kan herudover rigtig godt lide dens høje hals og dens skulder detaljer 🥰. Jeg er glad for den og jeg ved at jeg mangler toppe. Men..  var jeg ikke fanget i et svagt øjeblik, så ved jeg ikke, om jeg havde beholdt den til en pris på 510 kroner. Men nu er en i hus og pæn er den 😊
  • Og så til min brune Blazer, et køb som virkelig har været en jagt uden lige! Jeg har længe gerne ville have en brun blazer og har prøvet mange. Men jeg har aldrig følt at det var den rette. Men en lørdag morgen, efter morgenmad på Ø12 med en veninde, tog jeg cyklen ind til byen og gik helt tilfældigt ind i Companys på Østergade 27 og her hang den perfekte blazer med sød detalje på skulderne. Og så var den tilmed nedsat med 60 % 🤩 Så nu er en intens kamp fløjtet af 😊
  • En basis T-shirt. Den jeg havde i forvejen, var jeg kommet til at vaske sammen med en sort vask, hvilket resulterede i et ikke så brugbart resultat.. Så en nu var et must, da jeg ofte bruger hvid t-shirt på job.
  • Jeg fandt også et par ankel jeans. Og ligesom den brune blazer, har dette også kravet nogle kræfter. Jeg synes at mange har siddet for stramt eller løst i forhold til et jeg ønskede. Men det endte faktisk med, at jeg fandt de perfekte samtidig med min blazer 😊. Så det var dobbelt win at tage forbi Companys 🥰
  • Herudover blev det også til nogle hjemme-hygge-bukser fra H&M. Jeg skifter altid til noget behageligt når jeg kommer hjem, men manglede noget som jeg også kunne ‘gå ud med affald’ i og her vil disse passe godt ind
  • Og så noget slet ikke tøj, men jeg har endeligt (som i langt om længe) fået købt mig et vægophæng til mit fjernsyn. Noget jeg kun har talt om i mere end 3 år … 🙈. Men nu blev det endelig bestilt og min lillebror og far har været søde at hjælpe med at hænge det op. Og jeg er vild med resultatet 😍
  • Og til aller sidst, og endnu noget bolig egnet. Det blev nemlig også til to sæt dune og pudebetræk i det lækreste 100% økologiske bomuld. Det er købt hos AB Småland i Malmø, hvor en veninde og jeg havde en overnatning fra 18 til 19 februar.
  • Og så et ekstra pudebetræk, da jeg har tre hovedpuder. Denne blev dog i en anden farve, for at skabe lidt kontrast og liv 😊

Februar måned endte hermed på ni køb i alt. Hvilket udgjorde en samlet sum på 2.433,30 kroner. En del mere end jeg havde håbet, men også gode ting, trods jeg gerne indrømmer at My Essential Wardrobe trøjen godt kunne undværes… 

February News 2023

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.