Ønske udsalgs køb

Ligesom mange af jer andre, så kigger jeg også meget på udsalgs shopping på nettet. Og noget af det, som jeg virkelig mangler i mit klædeskab, er skjorter.
Nedenfor er nogle af dem, som jeg gerne så i min garderobe. Den hvide skjorte med de beige detaljer fra Bastyan, leoskjorten fra Zalando Collection, den blå fra Gat Rimon, silke skjorten fra Karen Millen og sidst men ikke mindst den smukke smukke skjorte fra Tibi – uh den er bare fin.Hvad med jer? Har I købt noget pæne skjorter eller andet på udsalget og kender I nogle der laver pæne skjorter, som I kan anbefale?

 

 

Husk min give away om de fine øreringe fra Annlil.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 kommentarer

  1. Pixelerede finurligheder...

    Jeg er faktisk ikke gået amok, synes jeg :) Jeg har købt lidt fra monki, en enkelt lille bmb-ting, meget lidt fra topshop og det er vist det ;)men ih den leo skjorte er fed, hvis jeg bare var modig nok :D

  2. Jeg har købt mig en hvid/blå skjorte fra HM… jeg synes det er rigtig svært at finde skjorter til mig selv… og jeg har ikke helt fundet drømmeskjorten endnu!

  3. Ida / Fashionlab

    Jeg er ret vild med den fra Tibi :)
    Hvis det skal være i denne stil er jeg ret vild med Zara’s skjorter! Og så selvfølgelig Acne og FWSS, men de er også det dyrere :)

  4. Sussi

    Det er nogle super fine skjorter, Ida:) Jeg har udsalsshoppet en smule, men ingen skjorter i denne omgang:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.